Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. 15 gündür katettiğimiz uzun ve zahmetli bir dönemden sonra nihayet 11.01.2016 tarihi itibariyle VOGUE Auto Detail olarak Ankara/Etimesgut Ahi mesut mah. 1904.cd İrem çarşısı 11c/5 adresindeki uygulama merkezimizi açıyoruz. 140 mt2 olan dükkanımızda 24 adet 20 w led panel bulunmaktadır. Yıkama bölümü dükkanımızın içinde olup, sektörün öncü markalarından olan Gyeon, nanolex, Soft99, Valet Pro, 3d, Scholl concepts, meguiars, Adam's gibi markaların ürünlerini kullanarak uygulamalarımızı yapacağız. Bu uğurda beni yalnız bırakmayan başta ailem, arkadaşlarım ve kıymetli büyüğüm, ustam Demir Berkay Yavrucuk'a benden desteklerini esirgemedikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. VOGUE Auto Detail olarak uygulamalarımızı bu başlık altından takip edebilirsiniz. Saygılarımla.
KORUMASI OLAN ARAÇLAR İÇİN ÇİFT KOVA YIKAMA HİZMETİMİZ MEVCUTTUR..
https://www.facebook.com/vogueautodetail

Bmw 1.16 far temizliği

Sevdiğim bir arkadaşımın arabası olan bu passatın farlarını dıştan temizledikten sonra, sol ön farını da söküp içten temizledik. Su almış ve kararmıştı. Normal temizlerken fotoğraflarını çekmeyi unuttuğum için atamıyorum elimizde olan sadece bu iki fotoğraf

Yine aynı passatın aşırı matlaşmış boyasının nasıl parlayacağını, aradaki farkı siz değerli üyelerimiz ve o gün uygulama merkezimizde bulunan arkadaşlarımızın görmesi için kaputunda bir çalışma yaptım.