User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Gojo Mikrofiber (Super clean) Kurulama Havlusu İncelemesi

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Gojo Mikrofiber (Super clean) Kurulama Havlusu İncelemesi

Fırsat kampanya köşesinde indirim haberini yayınladığım Gojo kurulama havlusunu geçenlerde denedim ve malesef beğenmedim. Evet fiyatı uygundu ve halende uygun tabi geçen seneki fiyata satmıyorlar ama yine 10TL civarında bir bedel ödeyerek bu ürüne kavuşabiliyorsunuz. Zaten sorun fiyatı ve ulaşılabilirliği değil.
    Havlu çok çabuk ıslanıyor ve ıslandığı zamanda dokuma aralıklarının ne kadar açık olduğunu görebiliyorsunuz. Otomobilin yarısına geldiğimde havlu aşırı su çekmişti ve bu nedenle de kurulamak yerine suyu oradan oraya taşımaya başlamıştı. Havluyu sıkıp suyu akıtarak diğer panelleri ve camları silmeye gayret ettim ama 2-3 camda ve 1-2 panelde su izleri kaldı.
    Bir diğer dezavantajı ise etiketi elinizle kopartamıyorsunuz, makas ile en dibinden kesmeniz gerekiyor. Ha bu çok dert edilesi birşey değil ama çabuk ıslanması ve dokuma aralıklarının çok açık olması nedeniyle ürünün kurulamaya çok da uygun olmadığını düşünüyorum.

Bunun yerine neredeyse aynı fiyata biraz daha büyük olan cleanpex markasını almanızı tavsiye ederim. (Gojo'nun ölçüsü 50x70cm)

https://www.youtube.com/watch?v=R5p0SpF1sc4

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ürün sepetimdeydi, incelemeniz sonrası çıkardım. Teşekkürler.
    Bauhause'dan aldığım(17 TL) yeşil ile devam şimdilik...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Benim de tecrübeme göre Gojo nun tüm bezleri aynı bu şekilde, 40x40 bezlerinin 4-5 tanesi ile 1 araba ancak kurulanıyor

Ben genelde grkm, d.berkay ın ürün alımımda yanında gönderdikleri hediye bezler ve önceden benim yine kendi aldığım (bir kısmına annemin çöktüğü) bezleri kullanıyorum ki o eski bezler en az 4 yıllıktır, gojo ile sonradan kalan su lekesi vs siliyorum veya ayna altından bagajdan akan su damlalarını. Başka bir işe yaramıyor çünkü

Ayrıca o eski bezlerimin etiketlerini keşke kopardıktan sonra saklasaydım, onlar gibisini bulamadım meg in water magnet bezinden daha başarılılar kendileri

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi zaten bez yapısı itibarı ile kurulama için uygun değil. polisaj yaparken pasta fazlasını almak için kullanıyorum ben. o işte baya başarılı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)