Fırsat kampanya köşesinde indirim haberini yayınladığım Gojo kurulama havlusunu geçenlerde denedim ve malesef beğenmedim. Evet fiyatı uygundu ve halende uygun tabi geçen seneki fiyata satmıyorlar ama yine 10TL civarında bir bedel ödeyerek bu ürüne kavuşabiliyorsunuz. Zaten sorun fiyatı ve ulaşılabilirliği değil.
Havlu çok çabuk ıslanıyor ve ıslandığı zamanda dokuma aralıklarının ne kadar açık olduğunu görebiliyorsunuz. Otomobilin yarısına geldiğimde havlu aşırı su çekmişti ve bu nedenle de kurulamak yerine suyu oradan oraya taşımaya başlamıştı. Havluyu sıkıp suyu akıtarak diğer panelleri ve camları silmeye gayret ettim ama 2-3 camda ve 1-2 panelde su izleri kaldı.
Bir diğer dezavantajı ise etiketi elinizle kopartamıyorsunuz, makas ile en dibinden kesmeniz gerekiyor. Ha bu çok dert edilesi birşey değil ama çabuk ıslanması ve dokuma aralıklarının çok açık olması nedeniyle ürünün kurulamaya çok da uygun olmadığını düşünüyorum.
Bunun yerine neredeyse aynı fiyata biraz daha büyük olan cleanpex markasını almanızı tavsiye ederim. (Gojo'nun ölçüsü 50x70cm)
https://www.youtube.com/watch?v=R5p0SpF1sc4
![]()