Ben ilk sayfadaki ürün yerine bunu almışım cera rapida, fiyat daha pahalıymış, güzel işe yarar umarım
Arexons Carnauba Balmumlu Hızlı Cila 102523 Fiyatı
Printable View
Ben ilk sayfadaki ürün yerine bunu almışım cera rapida, fiyat daha pahalıymış, güzel işe yarar umarım
Arexons Carnauba Balmumlu Hızlı Cila 102523 Fiyatı
Bugün bende almak için yapı markete girdim aynısı yoktu mirage kısmında farklı yazılı ve fast wax altındaki(fast wax yazısı aynı araç fotoğrafı aynı + made in italy yazısı var) sarı yazısı farklı olanı vardı aldım uyguladım tek bez ile yaptığımdan olabilir bazı yerler çok güzel kaygan oldu akşamdı çok üstünde duramadım ama parlaklığa katkısı az gibi geldi iki ürün arasında çok fark olabilir mi ? sonax bsd vardı 32tl düştü dedi ama zor silindiği yazıyodu ve kayganlıkla su iticiliği çok fazla yok dendiğinden vazgeçtim
Beyaz araçta f/p olarak parlaklığı iyi olan hızlı cila ve normal cila önerisi olan var mı ?
BSD dayaniklilik acisindan rakipsiz bir urun, cidden cok iyi. Boncuklanma da super..
Kullanimi biraz zor diyorlar, kimisi baska urunlerle karistiriyor, daha rahat surulsun diye. Chemical guys hybrid 7 ile karistirnak populer.
Ben urun karistirmaktan hoslanmiyorum.
chemical guys da tek basina fazlasi ile iyi zaten
konuyu okuyunca aklıma geldi, bundan en az 5-6 sene önce almıştım ben, garajın tozlu raflarından buldum ürünü :D
http://i.hizliresim.com/zn2P89.jpg
meg in hızlı cilasının yerine deneyelim bakalım :) kutu değişmiş ama içerik ayı mı bilemiyorum...
SONAX XTREME BrilliantShine Detailer :: XTREME Series :: Products - SONAX - cleaning and polishing like a professional
Bu ürünü deneyen oldu mu ? Su kaydırıcılık ve boncuklanma iyi gibi görünüyor videolarda
Yüzey kaygan olmuyor, bu ürün ile Arexons Polish Rapido'yu karşılatırmıştım. Arexons yüzeyi kaygan hale getiriyor ve ikisinin yüzeyde su tutmama, kir tutmama ...vs performansları hemen hemen aynı sayılır. Ancak, Sonax biraz daha uzun dayanımı var. Arexons 1 ay dayanmıştı sonrasında suyun yüzeydeki boncuklanması, su kaydırma özellikleri gün ve gün bozulmaya başlamıştı. Sonax 1 ay sonrasında daha diri boncuklar oluşturuyordu ama o da birkaç hafta içinde bozulmaya başlamıştı.
Günlük kullanılan ve sürekli dışarıda park edilen (sabah üzeri nemli örtü oluyor) araçta Sonax BSD 1,5 ay, Arexons Polish Rapido (pro olan) 1 ay dayanmıştı. Aslında Arexons kendi sayfasında pro ürün için 3 hafta koruma sağlar yazmış ve diğer amatör olan versiyon içinde her hafta uygulayın yazmış. Sonax için 3 aya kadar koruma sağlar ifadesini okumuştum.
İdeal şartlarda benim gözlemlediğim süreler biraz daha uzayabilir. Sonax, biraz zor bir ürün, yüzeyden hemen silinmiyor. Arexons biraz daha kullanıcı dostu ve bu yüzden daha hızlı ve zahmetsiz uygulanabiliyor. Tercih meselesi, ben iki ürünü de beğenerek kullanıyorum.
İki ürünün su iticilik, boncuklanma videosu youtube kanalımda mevcut.