User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: iç trim plastik temizlik ve besleme için..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

iç trim plastik temizlik ve besleme için..

Merhaba iç trimdeki plastikleri ön göğüs kapı çerçeveleri kısaca iç kokpitteki plastik parçaları temizlik ve besleme bakım amaçlı ne önerirsiniz..

parlatsın parlak görünsün istemiyorum.. yenimiş görüntüsü olsunda istemiyorum.. bu plastiği besliycek sağlamlaştırıcak üstünde gerekirse güneşe karşı uv koruma filtresi oluşturucak ürünler varmıdır..

şu an için ma-fra ve luli molly nin ürünlerini buldum temizleme ve besleme üstüne.. 40-50 tl civarında bunlar var..

birde bu kapı fitillerine ne önerirsiniz herkes henkel diyor..

elden geldikçe kalıcı çözümlerden yanayım gel geç anlık haftalık çözümler istemiyorum .
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

SpeedOfSound - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plastik ve deri aksamları kuaför genel temizlik ilacıyla temizleyebilirsriniz. Scotch brite , ilaç spreyi ve kalorifer petekleri için ince boya fırçası işinizi görecektir.Son olarakda kuru bölgeye 3D TRIM CARE PROTECTANT bu ürünü kullanabilirsiniz.Rengi solmuş aksamları biraz da olsa eski haline yaklaştırıyor,öyle çok parlaklaştıran bi ürün değil.

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komançero garage

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi hem temizlik hem koruma besleme için aynı ürün olmaz yani olurda pek efektif olmaz.
    Temizlik için sulandırılmış apc'ler (güvenilir büyük markaların) yeterli olacaktır. Güzel 1-2 detay fırçasıda alırısın abi.
    Ben apc olarak auto finesse verso kullanıyorum bundan önce amway loc kullanıyordum 1'e 10 sulandırılmış. Koruma ürünü olarak nedenini bilmiyorum ama ben ag vrc'den vazgeçemedim, makyaj temizleme pedi ile apc ile temizlenmiş ve 1 kezde durulanmış kuru plastiğe uyguluyorum. Direk olarak fıslarsan parlak oluyor. Ben pede sürüp yayıyorum hem daha bereketli hemde mat oluyor.
    Ayrıca detailturkeyde gtechniq c6'yı da epey övüyorlar. Uygulama fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla gerçekten güzel bir ürün oda.
    Benim tavsiyem nolur nolmaz apc'yi sulandırın ve sildikten sonra 1 kezde başka ıslak bir bez ile durulamak ve yüzeyi apc'den iyice arındırmak için silin. Plastikte iz yapabiliyor ama yinede nolur nolmaz tehlikeye atmaya gerek yok hem apc'yi başka bir şişeye bölüp sulandırın hemde ardından ıslak bir bez ile arındırmak için silin. Sonra kuru bezle kurulayıp makyaj pedi ile yada aldığınız ürünle gelen ped ile koruma ürünü uygulayın.
    Elbette daha iyi ürünler vardır özellikle c6'yı epey duydum iyi olduğunu.

Gtechniq C6 Matte Dash | Detail Turkey - Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma Forumu

Gearbox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koruma kismi icin Auto Finesse Spritz kullaniyorum. Tavsiye ederim.

Mat Görünüm , antistatik ve Uv korumali

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fitil ve kauçuk aksam için kesinlikle tunap mp107 öneririm gerisi hikaye plastik için konuyu takipteyim
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    cevaplar için sağolun .. O zaman deri için zaten apc alıcaktım onu plastiğede kullanıyım temizlik için.

bu sonaxın multistar ürünü varmış hazır satılan arexons u çok övüyorlar ma-fra var diyorlar hatta ma-fra ya megiurasdan daha iyi diyenler var.. birde 3d bunlardan hangisini alıyım..

fitillere tunap mı henkel mi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)