arkadaslar meguiars'ın cilali bir sampuani cikmisti adi neydi ??
onereceginiz iyi baska marka sampuan var mi??
arkadaslar meguiars'ın cilali bir sampuani cikmisti adi neydi ??
onereceginiz iyi baska marka sampuan var mi??
wash & wax
Meguiars NXT Car Wash
NXT OTO AMPUANI CLALI 1,89LT MEGUIARS 12664 reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Para Maazas, klips, ya ve bakm rnleri
Meguiars Ultimate Wash&Wax (NXT Car Wash'tan sonra cikan ve daha fazla cila iceren bir urun sanirsam)
ULTMATE WASH&WAX CLALI AMPUAN MEGUIARS 17748 reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Para Maazas, klips, ya ve bakm rnleri
Meguiars Gold Class Car Wash (3 urun arasinda nerede yer alir bilemiyorum, miktari da dusuk sanirim)
OTO AMPUANI CLALI 473ml MEGUIARS 7116 reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Para Maazas, klips, ya ve bakm rnleri
Sonax Cilali Sampuan
AMPUAN CLALI 500ml SONAX 313200 reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Para Maazas, klips, ya ve bakm rnleri
Sonax Konsantre Sampuan
Sonax Konsantre Şampuan 314300 1000ML - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Ben de alirsam Meguiars Wash&Wax alicam, yoksa turuncu Sonax konsantreye devam
Onur
14' f30 316
wash wax ayrıcalık gercekten parasının urunu 10 yıkama yaptım arabanın seklı degıstıbeyaz olmasna ragmen ama bununla eldıvenınıde almasın.. sonra gold cıla uyguladım farlar stoplar yan cıtalar aynalar harıka oldu tavsıye..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Bende yeni kullanmaya başladım gerçekten fark var 10 günde 2 kez yıkandı son yıkamadan bir gün sonra yağmur yağdı ve su damlacıkları akıp gitti.
bende wash wax kullanıyorum ama sizin bahsettiğiniz gibi ahım şahım şeyler olmuyor.ben mi yıkayamıyorum yoksa
.
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
Bu sitede Meguiars ürünlerinde indirim var.
Aksesuar - Tamir ve Bakm - Bakm ve Temizlik Otocity - Oto Yedek Para 7/24
Aksesuar - Tamir ve Bakm - Koruyucu ve Cila Otocity - Oto Yedek Para 7/24
Ben Wash&Wax şampuanı 28 TL'ye almıştım Topkapı Starklips'ten.
Şuanda İnternet Siteleri olan reyondanal'da 40 TL olmuş.
Meguiars'ın sitesinde 30 TL
Bu sitede 24 TL.
Diğer ürünlerde de indirim var, Detailing'e ayrı başlık açmayı düşündüm herkes görsün yararlansın diye ama reklama girer diye şeettim.
Onur
14' f30 316
Otocity - Oto Yedek Para Alveri ve Bilgi Sitesi 7/24 Otocity - Oto Yedek Para 7/24 bu siteden alışveriş yapan varmı daha önceden nasıl güvenilirmi yada önerebileceginiz siteler varmı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)