Adamlar ne güzel yıkamış işte, daha nasıl yıkanıyor ki araba.
Printable View
Adamlar ne güzel yıkamış işte, daha nasıl yıkanıyor ki araba.
Boşwer be Hakan. Dileyen arabasını istediği şekilde yıkasın. Araç onların, para onların, yıkama sitili tercihi yine onların. Adamlar Karcher reklamı için filmi çekmişler temelde.
Ben de karcher k5 arac kiti var. Makinadan fazla bir sey beklemeyin tazyiki zaman zaman yetersiz kaliyor. Kopuk mekanizmadısını da çok beğenmedim açıkcası. Ama eger evde bir yıkama aleti istiyorsanız kaliteli bir makina ama muhtesem degil.
videonun başında sizlere cevap vermişler :D :D
TEST | Seat Ibiza Cupra 1.8 TSI - YouTube
hahaha cok iyi:)
Zuahhahahahq yanliz harbi cuprayi neyle yikamislar ya ,dogus fircayi basmis sanirim :D
Yapılan yorumlarla dalga geçmek yerine, yaptıkları yanlışı kabul etseler olmazdı zaten.
KA-FA 1500 adamlarda.
hahah küstü:)
Hakan seninle ne zaman video cekicez onu soyle
İzlemedim, muhtemelen taşak geçmişlerdir, hatta biride ağzı ile kesici taklidi yapmıştır, adamın bir tane normal videosu yok. Benim bugüne kadar bu hobi uğruna yaptığım harcamaları yaptılarsa, bugüne kadar aldığım ürünlerden aldılarsa, benim gibi boş zamanlarını yeni ne çıktı diye araştırarak geçirdilerse, ucuz-pahallı aşağı yukarı her üründen alıp kullandıysa buyursunlar istedikleri kadar taşak geçsinler ha ama 100'de 1'ini bile yapmadılarsa da anca işte taşak geçmek için youtube'a video upload ederler.
Öyle video çekip upload edip taşak geçmeye çalışarak da cevap verilmez, ne yaptılar bilmiyorum, umrumda da değil.
Küsmüş olsam koca evrende kimsenin sikinde olmaz.
Soruna el-cevap, sana kapı her zaman açık, ama sağım-solum ve herşeyden önce modum çok belirsiz, söz veremiyorum.
adamlar dalga geçmiyorlar seninle,
atletle yıkamışlar bu arabayı çizilmiş diyorlar sadece. ae86 ya cvp esasında
neyse çekelim video, nano teknoloci de son nokta diye
Ya neyse ne işte beni yaptıkları ilgilendirmiyor. Ama, niyetleri özellikle benimle taşak geçmek ise önce benim kullandığım kadar ürün kullansınlar, satın alsınlar, denesinler, uygulasınlar sonra bakarız taşakları karşılaştırırız. Bu konuda ekmek almaları gereken fırınları bilmiyorlar ise tek tek adreste veririm.
Onlar yapabildikleri ne ise kurumsal kimlikleri çerçevesinde onu yapmaya devam etsinler, bilmedikleri veya bildiklerini sandıkları konuya da daha da fazla musallat olmasınlar. Test mi işte neyse onu yapsınlar. Doğan Kabak ve Bahadır Bektaş'a bu işi bırakabilirler hiç değilse onların olduğu videolar daha keyifli, samimi ve bilgilendirici oluyor.
Nanoda kullanmam gereken bir kamyon ürün var. Ömrüm yettiğince sıra ile uygularım.
Hakan abiye hep destek tam destek arkadandayım koca hafriyat kamyonu yürekli adam.
Şahsen ben de aynı düşünceleri paylaşıyorum.
Firma kurup yani kurumsal kimliğe bürünüp; kendilerini düzgün dille eleştirenlere de güç bende kafası ile üşenmeyip youtube'a video upload ederek cevap verdiklerini düşünerekde ne kadar halen büyümediklerini gösteriyor. Pardon, haklısınız demek out, taşak geçmeye çalışmak in. İyi böyle devam, nasılsa şakşaklayanları da var. Off olm adamlar bu cila manyağı ile çok pis taşak geçti, bravo alkış kıyamet...
Yukarıda dediğim halen geçerli, taşaklar ile rolling yapacak isek ben avans vereyim.
Yazdıklarımı beğenmeyenlerde otomobilinin boyasının başına bir iş geldiğinde soluğu burada mı alacaklar yoksa taşak geçtikleri için savundukları otopark.com'a mı soracaklar. ?
Eksik okumuşum, çok mükemmel yıkama yaptılarda birde @Ae86 Cem'e cevap mı vermişler. :D :D :D
http://i753.photobucket.com/albums/x...o85/giveup.gif
Abi ciddi test yapıyorlar. Fifth gear izlenmiş, kurgu çakılmış itina ile. Önden çeker araba ile drift ciddi bir testtir.
firmadan gelen talep doğrultusunda kurgulanmış video çok açık ve net, bence büyütmemek lazım makineyi tanıtmışlar zaten sadece başlık yanlış atılmış ama çarpıcı olmuş sonuçta amaç da bu değil mi :)
20 sn video izlicen, 35 dk yazi yazdin:)
sana bulaşasım var o yüzden:)
Ya bende arabayı atletle siliyorum.
Hemde etiketinde %100 cotton yazıyo :D eski atletlerinizi değerinde alınır :hehe:
Mantaliteleri; en iyisini biz biliriz, sizden öğrenecek değiliz biraz.
He he diyip geçmek lazım abi, çok kurumsallaştılar zaten :D @Ae86
Diren Hakan baba!
Olm birileri ukalalık yaptı diye hobimden vazgeçecek değilim. Ben hobimden para kazanmıyorum, para harcıyorum. Paylaşımlarımı da yaparım buraya koyarım, canı isteyen bakar istemeyen bakmaz. Ama şu da şöyle biline, bundan sonra detailing ile alakalı hiçbir özel mesajı cevaplamayacağım.
Arzu eden burada ilgili konuların içine sorusunu sorar, cevap bulamazlarsa (bilgili arkadaşları küstürdükleri için ben dahil o bilgili arkadaşlarda cevaplamazlar) nasılsa bu çok bilgili arkadaşlar da kesin deneyip sonuç aldıkları bir ürünü tavsiye edeceklerdir.
Ben cepten darlarsam dayanamazsın bence :(
Arka sis lambasını yakanla aynı kafa bu kafa işte. Adama bak işin doğrusu bu yapma böyle diyorsun, üstüne bir de gelip başak geçmeye çalışmalar falan boş boş. Arka sisi yakana anlatınca derdini "eeeee ne var işte daha iyi gör !" der, bu ikisinin farkı da biri yurdum düz insanı diğeri bu işten para kazanmaya çalışan profesyonel olmaya çalışan bir oluşum. Zaten içlerindeki problemler, sürekli birileriyle bozuşup ekipten birilerini göndermeleri insanı kasıyor darlıyor. Böyle boş boş işi bilen adama iş öğretmeye çalışmalar felam da komik olmamış aksine itici olmuş.
Fotoda bile kostik var direk yahu :D
atlet candır gerisi heyacandır
fazla takılmayın