far stopun cüzzamlı gibi matlaşıp sararıp solarsa ve aracın herhangibi yerindeki siyah plastik kısımlar karlık difüüzor cam fitilleri vs gibi bol kostikli 2 tl lik yıkama kopugunden beyazlaşmaya başlayınca güzelliğini anlarsın :D
Printable View
iyi - Bar35 oto cilalama ve detaylı iç temizlik @Bar35 :) ücretsiz
iyi - Sonax Ksk - 30TL
iyi - Zeytinburnu - Toyota derindereye gelmeden - Ottoman yıkama 15tl
On numara - Bursa Karamustafa Shell kendim yıkarsam 1TL su / 1 TL köpük / 1+1TL süpürge
On numara - Bursa Merinos Total yıkamacıya bırakırsam 1TL su / 1TL köpük + 3TL bahşiş attınmı iğne deliğine kadar yıkıyor maşallah :)
4 senedir aktif olarak kullanıyorum bu iki yeri, her yıkama / kurulama sonrası tüm siyah plastiklere'de Sarp protectan geçiyorum. Mis mis, ne beyazlama yaşadım ne de sararma / solma..
Linç edileceğim ama F&F'de bir kere araba yıkattım. Boş bir zamanlarında gitmiştim. Hızlı ve güzelce çıkardılar.Eksiklerini söyleyemem ama artıları da yoktu. Bahçeşehir ve çevresindekilerle karşılaştırırsanız en iyisi onlar.
Hadımköy yolunda opette 2 tl su, 2tl köpük. Bolca yer var. Kendim yıkamayı seviyorum ben.
Bakirkoy civarlarinda kendin yikayabilecegim yer var mi?
İyi - Autojoy Avcılar-Esenyurt
İyi - Quality Motors - Avcılar
Yol güzergahıma gore iki yerde yikatiyorum, ikisinde de cok memnunum.
KÖTÜ : Ataköy A Plus AVM
Balata lekeleri halen jantta, tek kapı aracın arka koltuğundaki kırıntılar halen duruyordu ve sağ kapıdaki çamur lekeside duruyordu bez değmemiş ya da yalandan değmiş
çok sıra olduğundan pek iplemiyorlar heralde
Ankara:
Kötü: Atlantis avm kapalı garaj şimdi gerçi isim değiştirdi ama elemanları aynı mı bilmiyorum. Suyun değmediği yerler vardı.
Çokiyi: Detailing Garage. Her iki şubedede havayla arabayı kuruluyolar, her hangi bi detayı atladıklarını görmedim. Hatta tamponuma birisi sürtmüş boyasını bana rica ederek pasta yapmışlardı. Mert çukurambarda yıkamayı kaldırdı ama canı sağolsun :)
İyi - Küçük Çamlıca - Ayanoğlu
F&F Clean - Florya Veysel harici yıkatmam,yıkattırmam :)