User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Arexons Hızlı cila İncelemesi

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Arexons Hızlı cila İncelemesi

Arexons'un kolay uygulanabilir, kolay temin edilebilir ve ulaşılabilir ürünlerinden birisi de hızlı cilası olsa gerek. Eldeki diğer hızlı cilalara daha sıra gelmemişken eski aşkım depreşti ve gittim Arexons aldım
    İçeriğinde carnauba cilası barındırdığından bahsetmişler ama ne oranda olduğunu bilmiyorum. Neredeyse kokusuz diyebileceğim bir ürün o yüzden de uygulama esnasında sıkıntı yaşamadım.
    Videoda göreceğiniz gibi uygulaması sık ve sil şeklinde ama bez ıslandığında yüzeyde iz kalabilir bu nedenle 2 adet kuru bez ile uygulamayı yapmanızı tavsiye ederim.
    Sürekli dışarıda duran otomobilde kaputta ve tavanda 15 gün sonra su iticilik ve boncuklanma değişti. Yan panellerde ise 20 gün sonra su iticilik ve boncuklanma değişti. İşin ilginç kısmı, Arexons her yıkama sonrası ürünü kullanın diye tavsiyede bulunuyor
    Uygulama sonrası kaporta bildiğiniz saten kumaş kıvamına geliyor. Netice, hatice, ben beğendim, fiyatı da fena değil.

https://www.youtube.com/watch?v=o-AA55jkBW8

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuç bence gayet iyi,fiyat nedir,nereden temin edebiliriz

Paylaşım için teşekkürler

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben de kullanıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Bauhaustan almıştım ama fiyatını hatırlamıyorum. Meguiarsın hızlı cilasının yarı fiyatı gibiydi sanırım. Ben de genel olarak memnunum.

Ama tek adet bez bana kesinlikle yetmiyor iz bırakıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuç bence gayet iyi,fiyat nedir,nereden temin edebiliriz

Paylaşım için teşekkürler
    Bauhaus'dan ve hepsiburada.com gibi birçok web sitesinden temin edilebiliyor. Fiyatı Bauhaus'da daha uygundu ama hatırlamıyorum. 20 -25 TL arasında olması lazım.

Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de kullanıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Bauhaustan almıştım ama fiyatını hatırlamıyorum. Meguiarsın hızlı cilasının yarı fiyatı gibiydi sanırım. Ben de genel olarak memnunum.

Ama tek adet bez bana kesinlikle yetmiyor iz bırakıyor
    Tek adet bez kesinlikle yetmiyor, 2. kuru bez şart

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan abi, hakandi sanirim
    Tavsiyelerine hep guveniyorum ne kadar cok urun incelemesi yaparsan o kadar guzel olurki kurtulalim meguiarsdan
    Bende aldim gecen bp de gordum 17.5 tl idi.Bunu sikip arabayi guzelce kuruladiktan sonra meguiars ultimate sivi hizli cila atmamizda bir beis yok dimi?
    Bu arada bu su iticiligi elde etmek icin camlarada uygulayabiliriz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan abi, hakandi sanirim
    Tavsiyelerine hep guveniyorum ne kadar cok urun incelemesi yaparsan o kadar guzel olurki kurtulalim meguiarsdan
    Bende aldim gecen bp de gordum 17.5 tl idi.Bunu sikip arabayi guzelce kuruladiktan sonra meguiars ultimate sivi hizli cila atmamizda bir beis yok dimi?
    Üst üste neden aynı işi yapacak cila uygulamak istiyorsun? Birinden birini kullanman lazım. Aynı işi yapan ürünleri peşpeşe sürünce yüzeydeki etki ve dayanım süresi artmıyor ki, yaptığın iş fazladan mesai ve ürün harcaması olacak.

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birisi sprey birisi sivi ya cok bilmiyorum bu isleri, daha iyi olur gibisinden dusundum.Birisini bitireyim oburkune gecerim madem.

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben sonax'ın hızlı cilasını kullanıyorum yıllardır her yıkamadan sonra memnun da sayılırım. Kayganlık ve parlaklık hissi gayet iyi. Senin yorumun nedir sonax ile ilgili hocam? Kullanmaya devam edelim mi yoksa muadili daha iyi bir ürün varmıdır? Çevremde ki herkes megiuars'cı sonax a yan sanayi gözü ile bakıyorlar.
    Tufan has no limits.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birisi sprey birisi sivi ya cok bilmiyorum bu isleri, daha iyi olur gibisinden dusundum.Birisini bitireyim oburkune gecerim madem.
    Meguiars için hızlı cila yazmışsın bende ona istinaden aynı işlevli ve aynı işi yapan iki ürün dedim. Eğer elinde carnauba katı veya kremden hallice kıvamda likit cila var ise önce onu yüzeye uygula ardından da yüzeydeki boncuklanma azalmaya başladığında hızlı cila sür.
    Veya her yıkama sornası hızlı cila kullan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sonax'ın hızlı cilasını kullanıyorum yıllardır her yıkamadan sonra memnun da sayılırım. Kayganlık ve parlaklık hissi gayet iyi. Senin yorumun nedir sonax ile ilgili hocam? Kullanmaya devam edelim mi yoksa muadili daha iyi bir ürün varmıdır? Çevremde ki herkes megiuars'cı sonax a yan sanayi gözü ile bakıyorlar.
    Sonax, kırmızı kutuda sattığı hızlı cilanın formülünü ve kokusunu yeniledi ve eskisi ile aynı fiyata satıyor. Ben yenisinden aldım bugün yarın uygular izlenimlerimi paylaşırım. Eski formüldeki açıkçası benim beklentimi karşılamamıştı.
    Tabi birde Sonax BSD var, mevcut hızlı cilanın neredeyse iki katı fiyat ile satıyor ama daha etkili bir ürün. Sonax'ın ve meguiars'ın kötü ürünü yok ama ben meguiars'ı uzun süredir tercih etmiyorum. Açıkçası fiyatları yüzünden de elim gitmiyor.

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de bu üründen gayet memnun kalmıştım. Hızlı cilayı çok bol bol kullandığım için de ucuz fiyatlı olması işime yarıyordu. Wetcoatla tanışana dek kullandığım hızlı cilalar arasında F/P ürünü diyebilirim. Ayrıca bir kere sigortadan dolayı sileceklerim çalışmadığında uzun yolda ön cama sıktım ve yağmur kaydırıcı vazifesini gördü, yolda kalmaktan kurtuldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonax, kırmızı kutuda sattığı hızlı cilanın formülünü ve kokusunu yeniledi ve eskisi ile aynı fiyata satıyor. Ben yenisinden aldım bugün yarın uygular izlenimlerimi paylaşırım. Eski formüldeki açıkçası benim beklentimi karşılamamıştı.
    Tabi birde Sonax BSD var, mevcut hızlı cilanın neredeyse iki katı fiyat ile satıyor ama daha etkili bir ürün. Sonax'ın ve meguiars'ın kötü ürünü yok ama ben meguiars'ı uzun süredir tercih etmiyorum. Açıkçası fiyatları yüzünden de elim gitmiyor.
    Bende dün aldım yenisinden memnunum. Seninde yorumlarını bekliyorum kullandıktan sonra. Aynen ya megiuars gereksiz pahalı aradaki fiyat farkına değmiyor gibi.
    Tufan has no limits.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende dün aldım yenisinden memnunum. Seninde yorumlarını bekliyorum kullandıktan sonra. Aynen ya megiuars gereksiz pahalı aradaki fiyat farkına değmiyor gibi.
    Hafta sonu vakit bulursam uygulamayı düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hafta sonu vakit bulursam uygulamayı düşünüyorum
    Sonuçları bekliyoruz o halde
    Tufan has no limits.

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün akşam carrefourda Myro Pratik Hızlı Cila diye bir ürün gördüm. 11 tl gibi bir fiyatı vardı ben de denemek için aldım Parayı çöpe atmış da olabiliriz ama arkasından ağlanacak bir tutar olmadığı için denemeye değer diye düşündüm
    M50b30 - Bumblebee...

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonaxın yeni formüllü kırmızı kutulu hızlı cilasını denedim.. içinde carnauba var diyor ve kokusu değişmiş. Araca uyguladım uzun zamandırda sonax kullanıyorum. Parlaklık gayet güzel gerçi ben her yıkamadan sonra cilalıyorum. Ama şu toz çekme işi aynı, sonax hala buna bir çare bulamadı. Bu arexons'un toz tutma olayı nasıldır ?
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motoru guzelce yıkadıktan sonra sılıkon sprey ve "bu" vazgecılmezım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sonax'tan önce Arexons Polish Rapido (Pro seri) denedim, videoları düzenliyorum bugün konuyu açarım.

jRMix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya uzun zamandır post gelmemiş Şuan 19 lira gibi bir fiyatı var. Nasıl önerir misin yoksa bunun yerine şunu al diyebileceğin bir marka var mı ? Sonaxın hızlı cilasından alıyım diyorumda (kırmızı kutu) eski mi yeni mi olduğunu nasıl anlarım ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)