Selamlar Anadolu yakasında ücreti mukabilinde, kendi karcher makinem için suyu ve elektiriği kullanabileceğim bir mekan var mıdır ?
Selamlar Anadolu yakasında ücreti mukabilinde, kendi karcher makinem için suyu ve elektiriği kullanabileceğim bir mekan var mıdır ?
...
Kendi köpüğün varsa kova ile sünger ile yikatirim makinayi göreyim su girişleri tutarsa kendi makinanida kullanabilirsin. Çınardere Mahallesi Olimpiyat caddesi no 60 navigasyon kur uyarsa gelirsin ben para almamişin gorulsun
Ben benzinliklere gidiyorum, tazyiği tutuyorum, sonra yanıma 10 litre su alıyorum, onları kovaya phı düşük şampuan ile döküyorum, yada şampuanı arabanın üzerine döküyorum direk, öyle köpükleyip geri tazyikle duruluyorum.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Her istasyon izin vermez hele ki son olaylar yüzünden. Self servis e donup 5 liraya sistem kurma pesindeler. Ben 14500 liralık sistem kurdum . Tetikli tabanca aldım . Tetiksiz bilmeyen için sıkıntı.
Yerine göre değişir . Ama en son tuzla civarında musteri nin boğazı yaralandı. Subay in araba cam patladı. İki araba daha masraf aldı. İstasyon eski sisteme döndü . Dava açsan kazanırsın. Yer imkanın varsa sende zaten az çok biliyorsun kullanmayı sıkıntı olmaz. Ama oldu izmir ankara da iki kişinin boğazı parçalandı öldü. Ben basınçlı tankı iptal ettim. Basınçlı tüp te yasaklandı zaten yavaş yavaş kalkıyor.
Abi çok teşekkür ederim, Kürüm petrol senin istasyon değil mi ?
Normal hortumu takabileceğim bir musluk ve elektriğe ihtiyacım var, makinenin su girişi normal hortum şeklinde ...
Zaten gerekli tüm malzemeler bende var, makine köpükde atıyor ....
Uygunum diyorsan 5 dk içinde gelebilirim ...
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)