Selam. Bugün 2016 Corsa aldım ilk sahibi içinde sigara partisi vermiş heralde hayvanı kokuyor. 10 dk sürüyorum koku üstüme sindi. Bu kokuyu kendim hangi ürünleri kullanarak giderebilirim yoksa direk detailing e mi vereyim
Selam. Bugün 2016 Corsa aldım ilk sahibi içinde sigara partisi vermiş heralde hayvanı kokuyor. 10 dk sürüyorum koku üstüme sindi. Bu kokuyu kendim hangi ürünleri kullanarak giderebilirim yoksa direk detailing e mi vereyim
Benim arabada da çok hayvani olmasa da sigara kokusu vardı. Özellikle sıcak havalarda koku hissediliyordu.
Sonax smoke x i yaklaşık 1-2 ay boyunca bir kaç gün arayla aklıma geldiğince yani hep sıktım. Sonunda koku tamamen gitti ama vakit aldı biraz.
Şu ürünü tavsiye ederim. kokuyu bastırarak değilde içinde enzim barındırdığı için direk yok eder.
Valet Pro - Enzyme Odour Eater 500ml
EserYnd
İlk sahibi otomobilde sigara partisi verdiyse o zaman smoke ex ve benzeri ürünler ile anca kokuyu maskelersin.
Ben oyumu hem hijyen hem de temizlik açısından detailingden yana kullanıyorum. Smoke ex gibi ürünler tertemiz otomobilde tek sefer olan kokuları gidermekte işe yarayabilir.
Kıayfetine sigara kokusu sinse koku giderici mi sıkardın yoksa çamaşır makinasına mı atardın![]()
Detaylı temizlik yapmama rağmen geçmemişti bi aracımda (meguairs apc)
Tavsiyem camları her gece iki parmak açık bırakın 10 güne geçiyor. Tecrübe ile sabit.
Tabi kapalı otopark yada kapalı sitede yaşıyorsanız
Bende 2016 vitara aldım aynı durumdaydı, şansıma sahibi kılıf ile kullanmış söküp attım ardından da detaylı iç temizlik + ozon temizliği yapıldı son olarak da polen filtresini değiştirdim şuan kokudan bir eser kalmadı.
ben kuaför + ozon ile çözmüştüm kokuyu...
Ben bir önceki arabamı aldığımda arabanın içi resmen kıraathane gibiydi valla bi okey taşları eksikti küllüğün içi bile doluydu neredeysekoltuklar taban tavan halı yıkama makinasıyla haftada 2 gün temizlik yaptım. tam anlamıyla yaklaşık 6 ayda anca geçmişti koku.
Benim aldığım aracımda vardı, küllük kullanılmıştı bende boş olmasına rağmen aşırı bir koku veriyordu. Öncelikle küllüğü bir güzel yıkadıktan sonra kendi kullanmadığım parfümlerimi sıktım içine 4 gün arayla, arabayıda camlar hafif açık şekilde bıraktıktan sonra koku gitmişti.
Würth' ün koku giderici spreyi var, youtube' da uygulama videosu falan var. En azından bir dene istersen.
YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)