Shell in ki çok güzel ama litresi 11 tl pahalı oluyor shell in cam suyu kalitesinde daha uygun tavsiye edebilceğiniz cam suyu varmıdır acaba
Shell in ki çok güzel ama litresi 11 tl pahalı oluyor shell in cam suyu kalitesinde daha uygun tavsiye edebilceğiniz cam suyu varmıdır acaba
Takip 10krktr.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
abi o güzel ama yazlık onlar yazın güzel oluyor kokusuda çok güzel
shellin ki konsantre değil diye biliyorum abi ama bakarım bidahakine ki zaten benim istediğim o ham hali camı silince hem daha çabuk uçuyor hemde daha güzel temizleniyor işin içine su girdikçe b.k oluyor![]()
Bende ucuz yollu antifirizli cam suyu aldım geçen gün hiç karışım yapmadan 3 lt doldurdum içindede çok az su vardı -5 den sonra teklemeye başladı -10 dan sonra ise camlara hiç su atamadım
İçinde antifiriz yokmuş demekki ucuz etin yahnisi hesabı.
Varsa iyi bir alternatif önerisi süper olur.
Antifriz diye satılan soğutma suyunu cam suyuna da koyabilir miyiz acaba?
Benim aldığım ürün bu, bakımda bununla doldurtmuştum, 1-2 ay sonra başka serviste cihazla kontrol ettiğimizde donma derecesi -30 çıkmıştı
Nova -40 Derece Organik Sarı G13 Antifriz 1.5litre -yellow - n11.com
Senelerdir divortex markasının cam suyunu kullanıyorum şimdiye kadar ters bir durum ile karşılaşmadım tavsiye ederim.
Divortex - 30deg Antifrizli & Şampuanlı Cam Suyu 1 Lt X 5 Adet - n11.com
Metro marketler Sonax in kucuk boy konstantre cam suyunu bulabilirsiniz 10 TL civarinda fiyati. Kis icin gayet kullanisli. Tavsiye ederim.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)