User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Kaput filmi sökme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kaput filmi sökme

2020 model polo aracımın kaputunda servisin çekmiş olduğu film var. Henüz 15bin kmde ve kapalı otoparkta duruyor ancak boyaya zarar vermemesi için söktürmek istiyorum. Aşağı yukarı 4. yılını doldurdu kendim sökmeye denesem mi yada istanbul anadolu yakasında sökmek için önereceğiniz bir yer var mı?

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 yıl kaldıysa sökmesi riskli olabilir en iyisi uygulamacı birine söktürün, ama oda sökmeden önce boya kalkma yaparsa sorumluluk almayabilir.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı axener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2020 model polo aracımın kaputunda servisin çekmiş olduğu film var. Henüz 15bin kmde ve kapalı otoparkta duruyor ancak boyaya zarar vermemesi için söktürmek istiyorum. Aşağı yukarı 4. yılını doldurdu kendim sökmeye denesem mi yada istanbul anadolu yakasında sökmek için önereceğiniz bir yer var mı?
    Film kaliteliyse biraz da ısıtılınca tek parça çok kolay gelir ama ne malzeme olduğunu bilmediğiniz için risk hep var. Boyaya zarar vermese bile filmin altında tüm yapıştırıcı kaputta kalabilir, orası can sıkar uğraşırken

Kimse o yüzden garanti vermez ama sürekli kaplama yapan yerlere gittiğinizde yardımcı olmak için usulünce denerler

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buhar makinası ile acele etmeden küçük küçük sökün. Kaynar su veya sanayi tipi fön makinası da işinizi görür. Yapışkan kalırsa uğraştırır. işin en problemli kısmı.
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler