Benim görüşüm en kalitelide olsa tr şartlarında maksimum 2 yıl sonra sökülmesi,zaten en sıkıntılı yer kaput,alttan motorun ısısı üsten güneş malzemeyi mahfediyor. Bütçe olarak orta kalite yaptırıp 2 yılda bir değiştirmek, araç kapalı garajda yatıyordur 5 sene bile dayanır,sararma için ise kullanılan şampuan ve su malzemeyi sarartabiliyor.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Bayide hediye diye yapılan normalde parayla yapılanla aynı,korona dönemi millete kakaladılar aksesuar ppf yaptırmak şartıyla araba satarız diye,ama şimdi isterseniz yaptırmadan araç alırsınız gider dışarda yaptırırsını,ayrıyeten ppf hediyede olsa zaten parasını sizden çıkarıyorlar![]()
Tekrar yazıyorum hangi ppfi yaptırırsanız yaptırın 2-3 seneden fazla araç üstünde tutmayın söktürün,zaten amaç boyayı korumak,fazla durursa araca tam tersi zarar verir.
Babalarımız her yerde her şartta aynı galiba. Kendi babam da lafımı dinlemez, gider başkası aynı şeyi söylerse inanır. Ya da bambaşka alakasız adamların saçma sapan lafıyla iş yapar...
Arkadaşın babası geçende yeni araba aldı, bayiye hemen ppf kaplama sormuş. 90 bin TL mi ne fiyat çekmişler, ama ön tampon ve bilmem nereyi çok girintili çıkıntılı falan diye kaplamıyoruz demişler.
Mekan Doğuş, araba Q4 E-tron... Fiyat aldığımız adamlara soruyoruz, böyle bir şey var mı, kaplanamaz mı diye. Yok canım ne alakası var, kaplanamaz diyen beceremiyorum demiyor da öyle diyordur dedi vatandaşlar![]()
Aman kesinlikle yaptırmasın dedim.
Arkadaş bi tanıdığından aynı fiyatı aldı, adam zaten uygulamacı, başka bi yerden de içi de dahil olmak üzere (ekranlar şu bu) biraz daha fazla bir fiyat aldık.
Bak dedik buralar buralar var, bunda malzeme bu, bunda şu...
Ve ne oldu dersiniz.
Babası gitti bayide yaptıracağım dedi. Arkadaş da ben sıkıldım artık dedi babama laf anlatmaktan, ya da anlatamamaktan, karışmıyorum ne yaparsa yapsın dedi![]()
Ne zannediyorlar bu "yetkili servis", "yetkili satıcı" işlerini çok merak ediyorum.
Bizde bu inanış hala bitmedi. Özellikle babaların nesilde...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)