User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Bayiide Hediye Edilmiş (!) Bir PPF Kaplama ve Hazin Son

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende farklı markaların bayisinde çalışmışlığım vardı,ancak kullandığımız malzemeler kötü değildi bi stek de değil ancak parası biraz fazla milleti kazıklıyorlar,ppf in bu hale gelmesi kalte ve bulunduğu şehir etken,bide japon grubu honda falan ise hele birde antalyada ise maksimum 2 yıl garanti veriliyordu bayide çünkü hondaların boyası çok ince fb7 kasaların beyazları direk boya ppfle birlikte kalkar 2 yılı geçtiyse eğer serviste çok yaşadık. Ama alman grubunda maket bıçağıyla boyayı çizmeden kazımışlığımız vardı zamanında yinede boya atmıyordu.
    Tesla ya yaptırdığım Dynoshield en üst seri 2 senede sarardı, Troc'a yaptırdığım Dynoshield ise 4 sene de sapsarı hale geldi ve garantiye de sokmadılar normalmiş. STEK almayacağım markaların başında geliyor artık.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BARR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesla ya yaptırdığım Dynoshield en üst seri 2 senede sarardı, Troc'a yaptırdığım Dynoshield ise 4 sene de sapsarı hale geldi ve garantiye de sokmadılar normalmiş. STEK almayacağım markaların başında geliyor artık.
    Benim görüşüm en kalitelide olsa tr şartlarında maksimum 2 yıl sonra sökülmesi,zaten en sıkıntılı yer kaput,alttan motorun ısısı üsten güneş malzemeyi mahfediyor. Bütçe olarak orta kalite yaptırıp 2 yılda bir değiştirmek, araç kapalı garajda yatıyordur 5 sene bile dayanır,sararma için ise kullanılan şampuan ve su malzemeyi sarartabiliyor.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim görüşüm en kalitelide olsa tr şartlarında maksimum 2 yıl sonra sökülmesi,zaten en sıkıntılı yer kaput,alttan motorun ısısı üsten güneş malzemeyi mahfediyor. Bütçe olarak orta kalite yaptırıp 2 yılda bir değiştirmek, araç kapalı garajda yatıyordur 5 sene bile dayanır,sararma için ise kullanılan şampuan ve su malzemeyi sarartabiliyor.
    Dışarıda 1 kere bile yıkanmadı,

Hep en kaliteli oto şampuan ürünleri kullanıldı, kendim yıkarım.

İki araç ta kapalı garajda.

Söyleyeceklerim bu kadar. Sitek Alana da satana hayırlı olsun.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BARR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dışarıda 1 kere bile yıkanmadı,

Hep en kaliteli oto şampuan ürünleri kullanıldı, kendim yıkarım.

İki araç ta kapalı garajda.

Söyleyeceklerim bu kadar. Sitek Alana da satana hayırlı olsun.
    Bende aynı şeyi diyorum o kadar kaliteli diye bi dünya para vermeye gerek yok orta kalite yaptır 2 yıl sonra değiştir, ama kaput için geçerli bu dediğim yan taraflar sıkıntı çıkarmaz onlarda 4-5 yıl kalabilir.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demek ki neymiş bayiiden hediye kabul etmiyomuşuz. Bir ders daha öğrendik. 3M'ler nasıl? Kendini yeniliyo falan diyorlar. Onu nasıl yapıyor tam anlamasam da çizikleri falan yok mu ediyormuş neymiş. Bilgisi olan var mı
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demek ki neymiş bayiiden hediye kabul etmiyomuşuz. Bir ders daha öğrendik. 3M'ler nasıl? Kendini yeniliyo falan diyorlar. Onu nasıl yapıyor tam anlamasam da çizikleri falan yok mu ediyormuş neymiş. Bilgisi olan var mı
    Bayide hediye diye yapılan normalde parayla yapılanla aynı,korona dönemi millete kakaladılar aksesuar ppf yaptırmak şartıyla araba satarız diye,ama şimdi isterseniz yaptırmadan araç alırsınız gider dışarda yaptırırsını,ayrıyeten ppf hediyede olsa zaten parasını sizden çıkarıyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar yazıyorum hangi ppfi yaptırırsanız yaptırın 2-3 seneden fazla araç üstünde tutmayın söktürün,zaten amaç boyayı korumak,fazla durursa araca tam tersi zarar verir.

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle, biz 2 yılda değişim yada söküm öneriyoruz.

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babalarımız her yerde her şartta aynı galiba. Kendi babam da lafımı dinlemez, gider başkası aynı şeyi söylerse inanır. Ya da bambaşka alakasız adamların saçma sapan lafıyla iş yapar...

Arkadaşın babası geçende yeni araba aldı, bayiye hemen ppf kaplama sormuş. 90 bin TL mi ne fiyat çekmişler, ama ön tampon ve bilmem nereyi çok girintili çıkıntılı falan diye kaplamıyoruz demişler.
    Mekan Doğuş, araba Q4 E-tron... Fiyat aldığımız adamlara soruyoruz, böyle bir şey var mı, kaplanamaz mı diye. Yok canım ne alakası var, kaplanamaz diyen beceremiyorum demiyor da öyle diyordur dedi vatandaşlar

Aman kesinlikle yaptırmasın dedim.
    Arkadaş bi tanıdığından aynı fiyatı aldı, adam zaten uygulamacı, başka bi yerden de içi de dahil olmak üzere (ekranlar şu bu) biraz daha fazla bir fiyat aldık.
    Bak dedik buralar buralar var, bunda malzeme bu, bunda şu...

Ve ne oldu dersiniz.
    Babası gitti bayide yaptıracağım dedi. Arkadaş da ben sıkıldım artık dedi babama laf anlatmaktan, ya da anlatamamaktan, karışmıyorum ne yaparsa yapsın dedi

Ne zannediyorlar bu "yetkili servis", "yetkili satıcı" işlerini çok merak ediyorum.
    Bizde bu inanış hala bitmedi. Özellikle babaların nesilde...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler