Selamlar,
Sosyal medya reklamlarında EVA paspas denen waffle desenli paspaslar görüyorum.
Bunlarla ilgili tecrübeleriniz nelerdir? Tavsiye eder misiniz? TPE malzemeden paspası tercih mi edersiniz?
Teşekkürler
Selamlar,
Sosyal medya reklamlarında EVA paspas denen waffle desenli paspaslar görüyorum.
Bunlarla ilgili tecrübeleriniz nelerdir? Tavsiye eder misiniz? TPE malzemeden paspası tercih mi edersiniz?
Teşekkürler
alanlar oldu müşterilerimden, ama bana basit geliyor görünüm olarak
yan sanayi paspas rizline yada sahler dir benim gözümde.
Avantajı bastığın yer çizgi olduğu için tozlu görünmüyor.
Dezavantaj Malzeme ucuz duruyor .İlk alındığında pis koktuğu söyleniyor.
5-6 ay önce kendi aracıma paspas arıyordum hep bunlar çıktı karşıma. Halı üreten çok. Ben plastik istiyordum temizlenmesi kolay oldugu için. Piyasa delirmiş... Yetkili servisi aradım şansıma aracımın paspasları izmir yetkilide stoktaydı ve %30 daha ucuza orijinal paspasları aldım. Yetkili servisi bir arayın derim![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Yıkamadan araca koyarsanız aşırı plastik kokusu oluyor, yıkayınca ilk etapta koku bir tık daha az ama yinede sıcak havalarda tatsız bir durum. Görüntü olarak ızgaralı yapısı sebebiyle temiz duruyor ama çok basit. Sahler kesinlikle daha mantıklı.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Normalde yıllardır sahler kullanırdım. Son aracıma eva tip aldım çok memnun kaldım. İçindeki tozlar dökülmüyor. Sahler 4d olsa bile yerinden çıkarırken dökülen taşlar olurdu. Hiç koku yapmadı.
Ben görüntü olarak çok kötü olduklarını düşünüyorum. Rizline aldım 3 farklı araca, hiç koku ve fitment sorunu olmadı, çok memnunuz
Halı paspasta OEM tercih ediyorum
Ben değil ama iş yerinde kullananlar var ve memnunlar. Temizliği vs. kolay diyorlar ama bilmiyorum. Malzemesi deforme olmaya açık gibi hissettim. Benim için tipi güzel değil.
Kendi aracıma (Colt CZ3) Türkiye'de uygun havuzlu paspas olmadığı için yaptırdım ben.Şahsen menunum.Sadece orta şaft kısmındaki paspas tam oturmuyor o kadar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)