aracimda cok fazla kilcal cizik var gecen gun chemical guys butter wet wax uyguladim ama birsey farketmedigini gorunce kaputu bitirip birakitm..
cizik giderici onerisine ihtiyacim var..
butter wax uyguladigim yerin fotosu:
![]()
aracimda cok fazla kilcal cizik var gecen gun chemical guys butter wet wax uyguladim ama birsey farketmedigini gorunce kaputu bitirip birakitm..
cizik giderici onerisine ihtiyacim var..
butter wax uyguladigim yerin fotosu:
![]()
wax çizik gidermez zaten. Parlalklık verir.
Ag srp veya swirlx denenebilir. Bizdeki jettada da benzer sorun var. konuyu takipteyim.
Hımm, makina ile mi elle mi denediniz. Birde öncesi sonrası çekseydiniz keşke. P.S:Butter'da çok az kapatıcı vardır.
Çizik giderici için scratch swirl b gone, laser buff321 tavsiye edebilirim. Her ikiside compound olarak başlayıp çalıştıkça küçük parçalara ayrılıp polish gibi davranıp finish bırakır, başkada ürün kullanmanıza gerek kalmaz.
VW ve Skoda gibi sert boyalı araçlarda ben bu iki ürünle güzel sonuç almıştım.
Skoda için forumda aratısanız fotoğraflar olması lazımdı.
makinayla denedim oncesi sonrasi hicbirsey farketmedi o yuzden gerek duymadim.. bir farkini gormeyince hevesim kacti biraktim belki benim arabanin rengi koyu olmadigi icin diyerek..
rica etsem bana guzel bi liste yapsaniz..?
simdilik elimde 3m machine glaze, chemical guys butter ww var..
Laserbuff321
LASER BUFF-SCRATCH & SWIRL REMOVER. Medium duty swirl and scratch remover
Scratch Swirl B gone
SWIRL REMOVER SCRATCH AND SWIRL REMOVER
Aracınızın çiziklerinin fotoğrafına göre yukarıdaki ürünlerden bir tanesi yeterde artar diye düşünüyorum.
Tavsiye ettiğim iki üründe aynı özellikte olup aşındırma oranlarıda birbirlerine çok yakındır. Cut pad hatta sizin aracınız için sadece polish pad ile bile çiziklerinizi giderebilirsiniz.
3M machine glaze bile belki tek başına yeterli olabilir, ama 3M hiç kullanmadığımdan ne yazıkki o konuda yorum yapamaycağım. 3M kullananlar yardımcı olabilir![]()
ayni sikinti bendede var ustat konuyu takipteyimm..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)