Piyasadak dandik sütler kadar değil ama az miktarda yapıyor tabii..Benim tavsiyem öncamın hemen altı hariç heryerine sürülerbilir oraya hiç bir şey sürememk lazım zaten çünkü cama çok yakın...
Printable View
Güneşte parlamasın derseniz Meg Natural Shine kullanın, satensi bir görünüm veriyor, Supreme Shine parlak bırakır, güneşte hoş olmayabbilir torpidonun üstü...
Torpidoda her zaman mat temizleyici ve besleyici tercihmdr parlak çok yapış yapış ve güneşte kötü duruyo hemde torpidonun rengi zamanla açılıyo
parlaklıktan ziyade el değdiği zaman kaygan yapıskanlı yağlı bir his veriyormu yoksa bişi sürülmeden önceki dokunma hissi ne ise o mu?
AG Vinyl & Rubber Care ürününü plastiklere sıkıp hemen silersen çok parlamıyor (ben öyle yapıyorum), 5 dk. bekleyip silersen parlak bırakıyor, uygulama şekline göre sonuç alıyorsun ;)
Mat görünüm istiyorsan sonax mat effect tavsiye ederim.
mat görünüm için bende turtle wax limon kokulu var mat ve güzel kokuyor onu kulanıyorum :)
arkadaslar :D benim elimde buyuk marketlerde satilan su dandik polısaj makınalarindan var :D bu is gorur mu ne kadar gorur :D
2. olarak polisaj makınasi olarak fazla tuzlu olmayacak sekilde ne onerirsiniz :D
Marka: Car Jack
Model: PM 120
Güç : 120 Watt
Devir: 3000
devir ayari yok hocam 2 tarafindan sapı var :) bu is gorurmu ki
Hımmm, o makineleri biliyorum, kullanmıştım. Çizik giderme anlamında faydası olmaz. Zira bastırdığın zaman duruyor onlar, çizik gidermek için biraz bastırmak gerekiyor.
stop parlatmak ve wax yapmayi planliyorum nxt uyguyluycam onlar uygulanabilir mi
edit : eger bu makına benim gibi amatör uygulayiciya ilk planda yeterse
uygulama pedi nasil olmalidir
Wax zaten elle atılabiliyor makineye gerek yok bence. Ama o makinelere ped taklımıyor, ürünle gelen 2 tane standart başlığı var.
o standart baslıklarla plastx yapabilir miyim elimde 11bin devirli bi makına daha var fkat kullanmaya urkuyorum isin asli boyayı yakarim yada zarar veririm diye
yusek devirli makınayi camda far ve stoplarda kullansam zarar verme durumu olur mu boyaya gore nasil bir durum olur
11 bin devir makine ile aracın yanına bile yaklaşmayın :D
Diğer makinede muhtelif çizik giderme işine güvenmeyin.
bu ürünün içinden uygulama pedi çıkıyormu acaba??
http://www.meguiars.com.tr/product_i...products_id=70
Evet mor ped yanında...