Opel combo var siyah :) Çok yakında ikitelli osb bölgesinde arkadşımın dükkanında araçları cilalıcaz falan katılmak isteyenler olursa gelebilirler ekan güzel yerler fayans ışıklar güçlü:)
Printable View
Opel combo var siyah :) Çok yakında ikitelli osb bölgesinde arkadşımın dükkanında araçları cilalıcaz falan katılmak isteyenler olursa gelebilirler ekan güzel yerler fayans ışıklar güçlü:)
buarada meguıars uygulama pedi almak istiyenler gitti gidiyora üye olun veya üyeiseniz 5 lira hediye kuponunuz oluyo uygulama pedi ise 5.70 2 tane alın bitanesi bedavaya gelsin :)
yok be tolga yaparmı öyle şey megu zehirini bana verenlerden birisi o :) sadece megu ve 915 kullanır diye biliyorum :)
toparlanıyım zaten ilk işim tolga abinin yanına gitmek olacak :)
bnde 915 alıcam en yakın zamanda dolar biraz düşsün :) mutlaka bekleriz türkiyedesin en fazla 1000 km falan uzaksındır:)
pm attım desibel :)
Uygun fiyata nxt car wash arıyorum :)
Tolgaya ulaş :) onda kesin vardır :)
Buarada İrfan Abiyi Mutlaka Davet Edicem O gün:)
Müsait bir zamanda geçen ay yaptığımız gibi yine bir detail buluşması fln yaparız olmadı şartlar müsait olursa :)
oda olabilir:D benim düşündüğüm normal bi ikitellide arkadşın dükkanda ama ne olursa uyarım ben :D