ufak çiziklere clay bişey yapmaz sadece boyanın üzreindeki yapışkan kirleri temizler.
Printable View
clay temizler çizikler için başka şeyler yapmalısın..
bu nxt den bır tanede ben alayım sanyıde satan yer vardı bı ara...
Arkadaşlar uygulamalardaki sırayı izlemelisiniz eğer yaptıramıyorsanız kendiniz yapacaksanız.Clay bar ile temizlik üstüne ince pasta üstüne NXT ve son olarak quıckdetailer ile bitiriş.Tabi çizik kısmı tamamen profosyonel makineyle işinin ehli kişilerce yapılması gerekiyor.
önce güzel bir yıkama ardından clay bar ile temizlik, dairesel çizikleri gidermek için meguiars mirror glaze 83, üzerine meg mirror glaze 07, son olarak nxt wax.
bu sıralama ile yapılan uygulama nasıl olur
http://www.meguiars.com/whatsnew/200...sumer_products
hayırlı ugurlu olsun :) Bakırkoy Meguiar's stoklarında yer alması dilegiyle :)
türkiyeye girişi biraz bekletsede muhakkak gelecekdır mert:)
evet aynen öle hatta yanlıs uygulamada kil ile aracı cizmeniz bile söz konusu
evet aracın uzerındekı yapıskan kirler yani böcek kalıntıları reçineler temizlenmeden arac pasta yapılırsa bu kirleri verniğin içine bir daha cıkmamak üzere gömebilirsiniz ... bunuda kımse ıstemez tbi:)
aracın verniğine her hangi bir temasta bulunmadan ciziklerin cıkarılması fiziksel olarak imkansızdır
uygulama seklı güzel tabi aracın durumuna göre değişkenlik gösteren bişeydir bu ama 83 kullanıcaksanız eger 82 de kullanmanıızı tavsiye ederim harelenme olmaması için
en son nxt wax ı da boya koruyucu olarak düşünüyosunuz sanırım
yerinizde olsam bi 21 alırdım
daha ii bi koruma sağlarsınız bu işlemin üzerine
bende baya zaman sonra quick detailer'ımı bitirmiştim geçen gün bakırköy meq.tan aldım yeniden..valla araba gözüme daha güzel geliyor onu yapınca..:)
ne reklam dönmüş konuda :) ben de bi yıkamacı açıyım hemen :)
tavsiye için teşekkürler, önce bir m83ü deneyeceğim çizikleri almakta yeterli olmazsa daha agresif bir ürüne geçicem m105 olabilir ya da ikisinin arası birşey, aslında d151 de var kafamda :) birde m21in üstüne nxt wax uygulayabilir miyiz, fazla boya korumanın zararı olmaz heralde :)