Bu wax la ilgili pek bir deneyimim yok ama kucuk bir alana sur, 15 dk sonra sil. Eger silmekte zorlaniyorsan biraz daha az beklersin. Ama genel olarak cilalar 15dk veriyor.
Printable View
arkadaşlar ultimate liquid wax kullanıyorum daha doğrusu elimden geldiğince ara sıra uyguluyorum araca. uygulama sonrası çok toz kapıyor araç bunun daha az toz tutan hızlı cilası varmıdır acaba?
Mikrofiber bezler ile statik olarak aracın kaportasına elektrik yüklüyoruz, pamuklu bir bezle parlatmak, ya da mikrofiber kullanıp aracı en son duruladıktan sonra pamuklu bir bezle suyunu almak yardımcı olur.
Zihni sinir yöntemlerle, statik elektriği de boşaltabilirsin tabi.
Ya bir ürün vardı konusunu bir türlü bulamadım adamlar kaputa uyguluyorlardı sonra bişeylerle vurup test falan yapıyorlardı neydi bu ürün ?
nasiol zr53 sanırım
Meg NXT üstüne önerebilceğiniz hızlı cila önerisi var mı ?
Attığımız hızlı cila NXT'yi siler mi yoksa ömrünü uzatır mı ? Okudum ama net bi şey çıkaramadım
ChemicalGuys Cherry Wet Wax kullanıyordum uygulaması basit verdigi parlaklıkda tatminkardı.Bu ürünüm bitmek üzere böyle uygulaması ve parlaklıgı iyi olan bir ürün tavsiye edebilir misiniz ? Aslında ChemicalGuys Jetseal109™ ve ChemicalGuys Black Light arasında kaldım ama :) Aracımın rengi saks mavisi bu arada :)
jetsealın koruması blacklighte gore daha uzun .
black lıght ıse hıbrıt bır urun hem glaze gıbı derın parlaklık hemde sealant gıbı tutunma saglıyor.
uzun aralıklarla cıla atıyorsan jetseal kısa aralıklar cıla atıyorsan eger blacklıght al.
Hemen hemen her haftasonu yıkadıkdan sonra atıyorum abi.blacklıght alıyım ben o zaman:)Cevabın için teşekkür ederim:)
beyaz olan aracımı, pırıl pırıl yapmak için, ne önerirsiniz? şampuan, cila, wax vs. kombinasyon tavsiyesinde bulunursanız sevinirim, önerilere göre alışveriş yapacağım.
Aracımın ön camında kılcal çizikler var bir bölgede.(Yaklaşık 3-4cm'lik bir alan)
Bu çizikleri gidermenin bir yolu varmıdır?Çizik nedenleri ya kedi patisi yada silmeye bağlı çizikler..Sanki çıkmayan lekeyi tel gibi birşeyler ile kazınmış gibi.Nasıl giderebilirim yardım lütfen :)
1 ay önce srp aldım kılcal çizikleri kapatmak için kırmızı motorskletimde denedim(ybr) ama hiç bi işe yaramadı sadece parlattı
önce güzelce yıkadım daha sonra kil uyguladım ve gojonun cila süngeri ile srp yi uyguladım ilk katı attım bi işe yaramadı üzerine bir kat daha attım onun üzerine sonax hızlı cila attım ama yok çizikler hiç kapanmadı sadece parladı nerde yanlış yapmış olabilirim ? srp yi kutunun arkasında yazdığı şekilde uyguladım..