Deneme olarak 2-3 yýkama hepsini kullandým bu dahil olmak üzere,inanýn 3 ürün arasýnda en ufak bir fark görmedim :) suanda mor olan meguiars sampuaný kullanýyorum her yýkamada,hepsi ayný iþi görüyor aslýnda.
Printable View
onun yerine Gyeon Bathe+ kullanýn bence
http://www.techturkey.com/forum/urun...k-sampuan.html
detailbox dan alýyordumda göremedim Anýl, Görkem (grkm) e sormak lazým yada görünce yazar muadil birþey illaki
Beyaz aracým için güzel, kaliteli bir cila önerebilirmisiniz?
Sarý sampuana göre diðerleri arasýnda olan tek fark bence miktar olarak fazla olmasý.Onun dýþýnda hepsini 2-3 yýkama olarak kullandým gördüm hepsi bana ayný geldi.Bu iþin sonu yok :) en iyisi diye alýyoruz bi bakýyoruz baska marka daha iyi iþ görüyor veya yeni bir ürün çýkmýþ oluyor :) gerçekten bu detail iþi hastalýk.
http://detailbox.com.tr/cilali-parla...n-car-wash-124
bathe+ bulmak baya zor bu aralar. nerdeyse hiçbir yerde kalmadý. kendim için ayýrdýðým 1-2 tane var Allahtan uygulamalý araçlarý yýkayabiliyorum.
Linkteki ürünü direk olarak firma sahibi Görkem kardeþimin tavsiyesi ile aldým. Parlatma durumu muhteþem. Doðru kullanýldýðý zaman hidrofobik olarak da oldukça baþarýlý. Tam bir fiyat performans ürünü.
Arkadaþlar Gyeon Bathe+ bir süredir yok ama ileriki tarihlerde eminim TR'de olacaktýr.
Meguiar's ýn þampuanlarý iyidir hoþtur fakat bir markaya baðlý kalmak zorunda deðilisiniz. Yepyeni teknolojide üretilmiþ çok daha iyi ürünler var .
Özellikle Doðukan'ýn önerdiði þampuaný þiddetle tavsiye ederim.
Bir diðer bol köpük sevenler için alternatifimiz ;
http://www.detailbox.com.tr/arac-yik...car-shampoo-83
basit bir soru fakat tavsiyeye ihtiyac var.
cila için tüylü bir mikforiber bez ile cilayý sürünce sanki cilayý sürekli gezdiriyor gibi. Cilayý daha ince (supreme shine gibi) bir bezle silip sonrasýnda mý bu uzun tüylü mikrofiberle üzerinden geciyorsunuz?
hoþ evvel zaman önce kullandýðýmda supreme shine ile cilayý sürüyosun sonrasýnda yapýlacak bi adým kalmýyor örnek cok iyi olmadý da anlatmak istediðim uzun tüylü mikrofiber bezle cila süreceðiniz zaman öncesinde daha kýsa tüylü bir mikrofiber bezle cilayý sürüp bu uzun tüylülerle en son finishmi oluyor.
ek olarak hýzlý cilayý sürmek için uygun bir bez tavsiyesi alabilir miyim.
bir de ek olarak kurulama bezi olarak güzel bir f/p tavsiyesi alabilirsem güzel olur.
http://www.kimyasaladamlar.com/color...kirmizi-pmu517
bu ürünü kullanan var mý acaba yorumlar nedir ?
Bu arada geçen tente ve iç mekan temizliði için ürün bakýyordum Adam's'tan; sonra aklýma geldi detailbox.com.tr'ye baktým, Türkiye'de Amerika'dan daha ucuza satýyor adam :D Görkem'e teþekkürler hakikaten bulunmaz nimet getirmiþ memlekete.
Bilginiz olsun beyler, çok fiyat araþtýrmasý yapýp yurtdýþýndan beklemeye gerek kalmamýþ.
Görkem hayýrlý iþlerin olsun kardeþim . Karýþýk ürün alýcam yaz'à hazýrlýk maksadýyla zaten çoðu ürünüm azaldý þampuan falan . Önceden erdemboya dan alýrdým seni yeni gördüm senin iþin görülsün aramýzdan birisin . Acil yarýn ya da salý günü siparis vermem gerek çünkü cam yýkama suyum eksildi. Sitene tam bakamadým þu an var mý cam yýkama suyun kaliteli ?
Görkem hayýrlý iþlerin olsun kardeþim . Karýþýk ürün alýcam yaz'à hazýrlýk maksadýyla zaten çoðu ürünüm azaldý þampuan falan . Önceden erdemboya dan alýrdým seni yeni gördüm senin iþin görülsün aramýzdan birisin . Acil yarýn ya da salý günü siparis vermem gerek çünkü cam yýkama suyum eksildi. Sitene tam bakamadým þu an var mý cam yýkama suyun kaliteli ?
Anýl ince düþüncen için teþekkür ederim. Dilediðin zaman ürün seçeneklerini ve tavsiyelerimi deðerlendirmek üzere bana ulaþabilirsin.
Cam yýkama suyu olarak Sonax'ýn bir miktarda elimde mevcut. Ýsteklerine göre deðerlendiririz.
Bana 0533 746 on3 elli3 'ten ulaþabilirsin :)
(1.5 senelik mesajýnýzý alýntýlýyorum kusura bakmayýn:o)
1-Meguiars Nxt Car Wash (mor) þampuan ile yola baþladýk ama kir çýkarmada çok memnun deðilim. Siz CG'nin iki þampuanýndan birincil olarak hangisini tavsiye edersiniz?
2-Þampuan sonrasý Meguiars UQD ile iþlemi bitiriyorum. CG þampuan ile baþlayýp Meguiars UQD ile bitirirsek kimyasal uyumluluk/etkileþim açýsýndan performans kaybý yaþanýr mý? Bizi üzmeyen arkadaþlardýr umarým.
3- 223 sayfayý ve detailing bölümündeki cila ile ilgili belli baþlý makaleleri okuduðumda sizin CG satýþý yaptýðýnýzý okudum. Bu þampuanlar için buradan veya pm yoluyla bilgi alabilirsem sevinirim.
4-Lastik parlatmada süre olarak ekstrem performans veren (iki - üç hafta/ bir - iki ay) arkadaþ var mýdýr? Varsa kendisiyle tanýþmak isterim. Teþekkürler.