alacantra temizligi icin oneriniz ne :o :) + deri. :) + on konsol:D
kisacasi detayli ic dis temizlik icin. :)
Printable View
alacantra temizligi icin oneriniz ne :o :) + deri. :) + on konsol:D
kisacasi detayli ic dis temizlik icin. :)
Temizleyici(Cleaner) konusunda Sonax kullanabilirsin. Fakat, iş koruyucu(protectant) ve beslemeye(feed) geldiği zaman
Meg's ürünlerini daha kalıcı ve performanslı buluyorum. Ayrıca bu hobi konusunda biraz kırdım diyorsan başka kitler sipariş verebilirsin. :icon_tup:
Misal: http://www.detailersdomain.com/Produ...20interior.jpg
1 ay sonra elimde olucak, imkanım olursa uygulayıp buraya düşüncelerimi karalarım.;)
Ic mekan temizligi icin arabanin ici pisse bastan profesyonel bir yere detayli temizlik ve korumaya vermeli, sonrasinda da kirletmemeye ozen gostermek yeterli bence.. Paspaslari kirlendikce ic yikama yaptiriyorum ben, onun disinda arada konsolun tozunu aliyroum yetiyor.. 1 sene oldu icine det. temizlik yaptirali..
valla ben bugun detaylı bir iç temizliği yaptım.
önce a dan z ye güzelce süpürdüm.
yaklasık 1 saat kadar.
sonra turtle wax spreyle bütün plastik aksamını yedire yedire sildim.
kokusunu flan sıktım pırıl pırıl parlıyor şimdi :)
La nolcak 2.el aliyorsun ici pis ise pro bir yere ver bence.. Cok bir sey yoksa elle siler supurursun gecer, yoksa icine malzeme alip ugrasmaya degmez bence.. Bir daha kullanmaya gerek olmayacagini dusunuyorum o malzemeleri.. Ben 1 yil kullanilmis 10bin km'deki arabayi verdim uygulamaya ama cidden pisti ici :D
bu nxt'yi düşük devirli polisaj ile uygulasak nasıl bir sonuç alırız ?
pek farkı olcağını sanmıyorum sadece uygulamayı kolaylastırcak senin için
Arkadaşlar madem konu buralara kadar geldi bende birşey sormak istiyorum. Motosikletimin dijital göstergesinin üzerine bir dönem bant yapıştırmak zorunda kalmıştım. Toz almasın diye. Fakat bıraktığım yerde havanın sıcaklığından dolayı bant göstergeye yapışmış ve bantın yapışkanları kalmış. Bahsettiğim dijital gösterge camı otomobillerdeki kadranın önündeki cam gibi. Bu yapışkanları çıkarmak ve göstergeye zarar vermemek için bir ürün var mı?
toz almak için ne kullanabilirim araba kirli degil fakat uzeri toz oluyor, mikrofiber bezlemi silsem yoksa baska bi yolu varmı bu isin ?
toz alıcı püskül var gercekten cok ise yarıyor fakat fiyatı biraz pahalı ,evdelerde kullanılan gercek kus tüyü toz alıcılar var mesela onlarda is görür, yada elinizde quickdetailer ve micro varsa işe yarar parlaklığı arttırır hem
elimde detailer var micro bezde var fakat tozlı arabada bunu nasil kullanırım ki ? detailer ı sıkınca tozlu arbaya camur gibi olmaz mı ?
mesela arabayı yıkattıktan 1 gün sora olusan tozlar için bir zararı olcağını sanmıyorum hatta kendi aracımdada 3-4 günlük tozları silmisliğim var :)
cok bise yok yaw sadece biraz dosemeler ugrasircak gibime geliyo o kdar.alacantra icin bide deri icin bi urun onerinde bari gidim alim.meq vs anlamam ben sonax`tan bi urun soleyin hemen gitcem alcam:D taketti canima haha kacgundur n renoyu n pejoyu yikattim:D arabayi bekliorum muhahah:D
ben birazdan yaptırmayagidicem bakırköye işte:D