Zaino'yu nerden duydun?
Printable View
http://www.swissvax.co.uk/ + zaimo
Yurt dışında bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Denedim çok beğendim. Serilerimde Z-2, Z-5, Z-6,Z-8, Z-AIO mevcut. Her biri apayrı güzel işini yapıyor. Sadece Z-6 yerine Meg's Last Touch tercih edilebilir.Aynı işi yaptığını, fazla artısı olmadığını düşünüyorum.
aldım 2 adet fakat kullanmaya kıyamıyorum:D
yaw iyice karıştı ortalık :) Ne alacağımı şaşırdım.
Ben artık amatör ürünleri bırakmayı düşünüyorum. Pasta için kurs vericek würthün antrenörü :p Temmuzun ortası gibi başlıcaz bakalım nasıl olacak :)
Bir sudokuyu bir de bu konuyu çözemiyorum. Allah aşkına yetkili biri amatörler için komple set tavsiye etsin :D
Jant parlatıcı, lastik parlatıcı, hızlı cila, şampuan, bez, kıl, tüy ne geliyorsa aklınıza.
Bu tamamiyle size kalmış bir durum. Ne kadar kırdığınıza bağlı.:p Ancak Türkiye'den alabileceğiniz ürün olsun, orta ekonomik olsun ve kaliteli olsun diyorsanız kesinlikle Meg's.:icon_tup:
Edit:Tam hatırlamıyorum ama sanırm Hot Wheels & Tire Gel diye geçiyordu. Meg's ürünü olarak başarılı bir ürün.:redspotda
Buradaki lastik parlatici yerine mor renkli jel kivaminda cila pediyle uyguladigin bir parlatici var, Emre ve Enes cok memnunlar, benimki bitince onunla degistirecegim.. Bendeki de guzel parlatiyor ama cok cabuk bitiyor.. :)
Bu sete ek olarak eldiven farzdir..
Quick detailer biraz ekstradir bence..
http://i185.photobucket.com/albums/x...S/IMG_0075.jpg
Meg NXT yıkama şampuanı
Meg Mikrofiber yıkama eldiveni
Meg watermagnet kurulama bezi
Meg NXT 2.0 wax + uygulama pedi
Meg supremeshine mikrofiber silme bezi
Meg ultimate quick detailer
Meg gold class endurance lastik parlatıcı
Bi süre idare eder:)
+
lavor basınçlı su makinesi,
meg quick interior detailer,
meg ultra safe whell spoke brush,
meg ultimate quick detailer,
meg kova :D
meg versa angel body duster
Gerçekten şans oldu benim içinde :) Buraya açılan würth final care'e yeni eleman alınacakmış onun eğitimi için gelecek olan antrenör bana da kurs verecek :)
water magnet 48
nxt 70
endurance 32 fotodakiler :)
ABD'den bu sıralar sipariş vericem bir kaç parça şey. Yanına böyle bir set bakim bari. Teşekkürler bilgilendirme için.
çok pahalı şeyler bunlar yaa :( küçükken akülü arabalara heves ederdim ama pahalıydı, şimdide bunlar :D