PPF Maintain PPF Folyo Bakım Ve Koruma Cilası - 400 Ml
Bu ürünü tavsiye ederim.
PPF Maintain PPF Folyo Bakım Ve Koruma Cilası - 400 Ml
Bu ürünü tavsiye ederim.
Bu hafta 2 adet motor yıkadım. 1 tanesi pis 1 tanesi çok çok pis + kurumuş böcekler ve kirler barındırıyordu.
Pompaya önce bora ile prewash yaptım kirleri söksün diye. Sonrasında da Vonix ile çift kova yapıp yıkadım.
Pis olan motor fıstık gibi oldu. Yalnız pislikten geçilmeyen, kurumuş böcek leşleri içeren motorun bazı yerlerinde çok çok başarılı olamadım.
Bu kurumuş böcek kalıntıları için ve tekrardan yüzeye bu kadar yapışmaması için neler yapılabilir?
Teşekkürler.
Bir kurulama havlusunu aldım çok kompedanı değilim detailing işlerinin ama Superb i tek seferde %95 oranında kuruluyor sıkmadan.
Sona doğru nemli kalan yerler olduğunda başka bir havlu ile üzerinden geçiyorum tertemiz oluyor 3 dakikada.
Daha önce aynı havluyu mini de kullandım. Mini yi damla bile bırakmadan kuruluyordu tek seferde
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
selam arkadaşlar
Slopes W10 İron Demir Tozu Temizleyici
Slopes W50 lastik parlatıcı bu marka nasıldır acaba kullanan varmıdır ?
Arkadaşlar hızlı cila olarak ne önerirsiniz kaputta ppf de var. Birde cilayı her yıkama sonrası uygulamamızda bir zarar var mı ?
Vonixx SiO2-PRO önerir misiniz.
Zararı olmaz, faydası olur, tabi cila yaşam belirtisi gösteriyorsa, her yıkama sonrası uygulamaya çokta gerek olmaz, biraz gözlem ve takiple ilerlemek gerekli.
Vonixx çok mantıklı bir seçim parlaklık ve hidrofobi olarak epey başarılı... Direkt kullanın ürün olduğu için ekonomik açıdan mantıklı olmayabilir, birde hızlı cila yazıyor ama sık sil şeklinde uygulanan bir ürün, bu ürünü 1-2 ayda bir uygulayıp, 1-2 yıkamada bir konsantre hızlı cilalar ile desteklenebilir.
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Daha önce burda sormuştum sağolsun yönlendirenler oldu.
Ön cam epey belirgin şekilde silecek izleri mevcut. Seryum oksitle cam pastası yapılıyor ama maalesef polisaj makinesi ben de mevcut değil. İşlem için bir kaç arkadaşla görüştüm biri girmek istemedi diğeri de cama bişey olmasından çekindi. Anadolu yakası yönlendirebileceğiniz yer var mıdır ?
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Merhabalar, aracıma tüm set içeren bir yıkama-bakım seti almak istiyorum. Setin içinde eldiven, jant yıkama fırçası, şampuanlar dahil olmak üzere tek kalemde satın alabileceğim bir marka önerir misiniz? Ankara'da yaşıyorum, yüz yüze alışveriş yapabilirim, internet de olabilir. Teşekkürler.
bende soyle bır kit var.
Max Shine Car Wash Bucket-Enjoy Car Wash Kit Oto Yıkama Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
içerik bu şekilde.
düşünürsen pm den ulaşırsan yardımcı olurum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)