kuru zemini mikrofiber bezle silersen verniği çizersin ofsayt :) Mikrofiber o kadar tozu içine alamaz tozu taşır bir süreden sonra dikkat et :)
Printable View
bastırarakmı yapıosun acaba.. ben sadece yuzeysel gectım cızmedı gıbı geldı ama bakıyım baklım ayrıntılı;)
o degil de adam's'in mikrofiber bezi fenaymis :D meg supreme shine halt etmis :D daha yeni almistim pisman oldum valla tolga'ninkini gorunce
Tolga'ninki bu sanirim.. yumusacik bisey.. gorunce yazar kendisi..
http://www.adamspolishes.com/p-409-a...els-2-pak.aspx
arkadaslar izmirde meguiars ürünleri kullanan yer varmı acaba ziebart yenıleme zamanım geldi meguiars yaptırmak istiyorum zıebart yerine
jant fırcalarını gorun bide :)
60 sayfa olmus, bi sayfada okumuştum bu harelenmelerle alakali ama bakiyorum bakiyorum bulamiyorum..
bütçeyi sarsmadan harelenmeleri hangi ürünle giderebilirim? meg. ve meg harici hangi ürün benim derdimi çözer?
teşekkürler :)
Meguıars hare giderici cok guzel bir ürün tavsiye ederim.
Dün NXT, Mikrofiber yıkama eldiveni, Supreme shine ve water magnet'im geldi abd'den. Hayırlı uğurlu olsun :D Şimdi bostancı'dan şampuan ve quick detailer alıcam. Sonra da Emreyle birlikte ilk parlatmayı yaparız. Dimi Emre? :D
Gözün aydın yaparız:D Diğer ürünleride hallederiz:)
quik , sil ve geç tarzı hızlı bir cila . Yıkamadan 2-3 saat sonra ince tabaka tozlansa bile silebilme imkanı sunuyor aynı zamanda aracın cilasını tazeliyor. Mesela kullanımına örnek vermek gerekirse kurumaya yüz tutmuş kuş pisliğinin üst tabakasını ıslak mendille silip , asıl boyaya yapışan asitli yüzünü quik ile çok rahat temizleyebilirsiniz.
Nxt ise likit ciladır , hızlı uygulaması yoktur , tertemiz yüzeye yapılması tavsiye edilir aksi takdirde yüzeyi çok güzel çizer :)