ebayden 30 lıraya kargo dahil
Printable View
ebayden 30 lıraya kargo dahil
fbc bu araba yıkama hobisi ile ilgili tabiki her yıkamada kullanılmıyor ama ayda bir cumartesi öğleden sonra 16:00 gibi başlayıp iftara kadar arabanı cilaladığını bakım yaptığını düşün. Bu malzemeler onun için.
Herkez harıl harıl meguiars meguiars diyorda her yıkamada kullanıpta gücü kalanı merak ediyyorum, yada toz kapmadan hemen uygulayabiliyorlarmı bu cilayı?, küçük sarı yuvarlak pedler hare yapar bu arada :) o bez deriyse o da iz yapar :)
Hafta sonu kil ile güzelce bir temizlik ardından Nxt Tech Wax ardından da Collinite#915 Wax atacağım.Tahminen 6 ay gider..Aylık da NXT ye devam etmeyi düşünüyorum.
Ahmet , Şengün boyada Meguiars Supreme Shine Microfiber Towel ın tanesi kaça geliyor ?
Liste fiyatından %30 ibo aynı yani. Bostancı normalde %20 yapar isteyen varsa %30 yaptırrım
En ucuz Ultimate Quick Detailer kaç lira arkadaşlar bir o eksik kaldı da :D:D
Ahmet kardeşim bekliyorum..Teşekkürler...
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın benm meguiarsla bi alakam yok müşteriyim sadece alış veriş yapıyorum indirim yapıyorlar.
Abi mail attım cevap vermedi anlamadım ben bu adamları :D
adam's kurulama ve microfiber bezi isteyen el kaldırsın :)
kaldırdımda ahhh el değilmiş kanka neyse :D ben ben
hepinizi kağıda yazıyorum arkadaslar:D
bennndee =)
Bostancıdaki yere sık sık giden müdavimlerden :) yardımcı olabilecek var mı ? Birkaç parça bişey almak istiyorum alıp kargolayabilir mi acaba teşekkürler...