Wax nasıl sürülür diyen arkadaşlara gelsin bu video , umarım yardımcı olur..
ben cila sürdüğümüz yüzeyin üzerinden bir daha geçme olayına pek sıcak bakmıyorum ama bu arkadaş yineledikçe yineliyor sanki.
Birde nxt sürerken , cilanın pedin her yerine yayılması gerekiyor. Özellikle kötü durumdaki araçlarda ilk uygulamalarda sadece pedin ortasına denk gelen cila, dairesel hareketlerle sürüldüğü zaman pedin cilayı yüzeye ulaştıramadığı kısımlar silindikten sonra bariz bir şekilde sırıtıyor.
31-10-2009, 07:58
GKS
bu yağmurlu havalarda cila ne gider ya :=)
31-10-2009, 08:12
Tholl-ga
Alıntı:
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuyu açan ,konuyu sitede tutan ve soru soran, cevap veren herkezden Allah razı olsun..:icon_tup:
Ayrı detailing bölümü açacaz diyip ağzımızın suyunu akıtan ,sonra da out of order :p olan Tolga Dayı nın da karbonları solsun...:D:D:D
dayı bugun elimde güzel bi malzeme var siah renk bi araç.her tarafı haree hareee şekerpare.bugun öğlen başlıyacağız akşama kadar.giriş gelişme sonucu ilerleyen günlerde yayınlıacağım :D
31-10-2009, 09:21
Antalyalogy
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
dayı bugun elimde güzel bi malzeme var siah renk bi araç.her tarafı haree hareee şekerpare.bugun öğlen başlıyacağız akşama kadar.giriş gelişme sonucu ilerleyen günlerde yayınlıacağım :D
Teşekkürler..Bekliyoruz...
31-10-2009, 09:26
Baran^
Gercekten adam gibi bi detailing bölümü acın artk tolgada insanları bilinçlendirelim :P
31-10-2009, 09:29
Tholl-ga
Alıntı:
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı
Gercekten adam gibi bi detailing bölümü acın artk tolgada insanları bilinçlendirelim :P
la sus sen bilinçlendirme rüyama girdin orda bile cila yapiodun gundi :D
31-10-2009, 10:02
|| CaNeR ||
Bu videolu anlatımlar çok güzel oluyor, teşekkürler .
31-10-2009, 10:17
Suti
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
sadece eğitim amaçlı, insanlara faydam olsun diye arabayı kobay haline getirdim :)
31-10-2009, 10:24
Antalyalogy
Elle uygulamalarda ped nasıl tutulur ? Video
Alıntı:
grkm Nickli Üyeden Alıntı
ben cila sürdüğümüz yüzeyin üzerinden bir daha geçme olayına pek sıcak bakmıyorum ama bu arkadaş yineledikçe yineliyor sanki.
Birde nxt sürerken , cilanın pedin her yerine yayılması gerekiyor. Özellikle kötü durumdaki araçlarda ilk uygulamalarda sadece pedin ortasına denk gelen cila, dairesel hareketlerle sürüldüğü zaman pedin cilayı yüzeye ulaştıramadığı kısımlar silindikten sonra bariz bir şekilde sırıtıyor.