peki citrus wash de gene 10 lt suya 50ml gibimi kullanılıyor. 4 galon dediğine göre 3,78lt yani kaç araç yıkanıra bakmak istiyorum.
peki citrus wash de gene 10 lt suya 50ml gibimi kullanılıyor. 4 galon dediğine göre 3,78lt yani kaç araç yıkanıra bakmak istiyorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
arkadaşlar set halinde yıkama ürünü alacağım. kova, sünger, şampuan, iç mekan temizleyici,... bilndik markaların böyle setleri varmı yoksa tek tek mi almalıyım?
Ben meguiars ürünleri kullanıyorum sarı Şampuan hızlı cila ve nxt kullanıyorum bence gayet başarılı ürünler ama nxt çok toz tutuyor acaba başka tavsiye edebileceğiniz kaliteli marka var mıdır?
beyler selam ben bu wax işinden anlamadım yahu meguiras nxt yi kullanıncada aynı 915 kullanıncada aynı. 915 i pede dokundurup dokundurup sürdüm az bir şekilde. kurumasınıda bekledik ama silince böyle gölgede bakınca izler belli oluyor. bu işten çıkamadım beceremiyorum sanırım. nedir bu işin püf noktası yada uygulama videosu falan varmı. yüzey kaygan oluyor ama bu izlerde dikkatli bakınca belli oluyor.
Aklima gelmisken arabada hareler var biraz yogun chemical sw. B gone ile komple geciyorum arkadan megiuars ult. Past wax kullaniyorum hareler azaliyor moraller duzeliyorarabayi yikadigimda sari meg. Sampuan ve eldiven ile kuruluyorum
Tekrar basa donuyor hareler yogun sekilde
Makine ile mi uygulama yapmam lazim y
elimde meguairisin el pedi var
araca kille giriştikten sonra turtle wax'n premium çizik alıcı pastasıyla girişeceğim ama aklıma birşey takıldı.
Bu pastayı elle yapacağım için çok uğraştırır mı ?
Bu pasta gerekli parlaklığı sağlar mı yoksa , komple pastadan sonra aracın parlaklığını artırmak için ( gerçi her yıkamada turtle wax hızlı cila kullandığım için yeterince parlıyor ama daha fazlasını istiyorum ) extra bir cila kullanmam gerekli mi ?
6-7 kez wetcoat için (gyeon) cimri kullanım demek, 3 veya 4 seferde biter en fazla ancak ömür/fiyat ilişkisinden bahsedildiğinde wetcoat her yıkamada gerekli değil, tahmini olarak 4 yıkamada 1 kez yapılsa yani 2 ayda 1 kez ortalama ile 6-8 ay aralığında ömrü var demektir. Gayet iyi bir süre bu bence.
gyeon cure ön cama uygulayan var mı? ön cam hariç uyguladım ama silecekler yüzünden ön cama sürmeye tereddüt ettim
camlarım inanılmaz derecede lekeli. silmek falan fayda etmiyor, bir türlü geçiremedim.
özellikle ön camda sileceğin geçtiği yerlerin izi oluyor. hangi ürünü tavsiye edersiniz?
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Merhabalar.. Bende pek anlamam bu işlerden, bi kaç defa cila attım ama çok amatörce, şimdi düzgün bi cila atmak istiyorum, hem parlaklık hemde kılcal çiziklerden kurtulmak istiyorum, hangi ürünü hangi markayı nasıl kullanacağım konusunda yardımcı olabilecek var mıdır abilerden ? Makinemde var ama ilk kez kullanacağım. Şimdiden teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)