Bizde araba temizliyoruz sanıyoruz :D
Printable View
Bizde araba temizliyoruz sanıyoruz :D
böyle bir temizliğe benim canavarın da ihtiyatı var. izmirde yapan varmıdır acep?
ben arabama bu kdr özen gösterip emek harcasam evin içine sokarım die cast diye saklar sergilerim kaşısına geçip sabaha kadar içerim
cidden güzel bir çalışma olmuş,, maşallah demek lazım gerçektende :icon_tup:
bu şekilde bir çalışma istanbulda yapan kaç firma vardır acaba?
yada varmıdır,, varsa bile ne kadara patlar :soru:
saygılar
Rıdvan :):icon_tup:
Klasik detailing..Adı üstünde zaten..Arabanın kondüsyonu zaten yeterince iyiymiş..Detailing için bi süre sınırlaması olamaz 1 gün 3 gün 5 gün farketmez..Mesela bu işte jantın kollarının arka kısmı gereksiz olmuş..Harelerde mükemmel sonuç almış ki hare silmek hakikaten çok zordur..Artık boyasında oksidasyon başlamış, yanmış boyaları düzeltip o arabaları cillop yapanlar var ukde..Bir tek boya kurtarır dersin o derece..Resmen insan değiller..Sonra zaten hiç bi yere koyamıyorsun..Ben 4-5 ün art arda araba temizlediğimi bilirim..Parkettiğin yerde kafayı sıyırıyorsun ya biri gelip çizerse ya çocuğun biri kaputa çıkarsa diye :) En son arabamı hazırladığımda 7-8 yaşlarında bi çocuk kaputumun üstünde bağdaş kurmuştu..Öldürecektim az daha..Sonra çocuk olduğunu hatırladım :)
hasta işi abi .D.D
Bu araba kırmızı ise benimki bordo. :( Ama Erelin bordosu kadar bordo değil. :D
çok güzel olmuş konu eskiymiş sanırım biraz ama çok güzel hakikaten ya golf r 32
Benim hiç bu kadar temiz aracım olmaz valla bu ne böyle cam gibi :)
Alinti yaptignz sitede uygulama listesi varmi malzeme olarak 1-2 bişy yazilmiş ama tam liste olarak.
fena olmuş
insan sürmye kıyamaz ::)
Olayın son noktası adam aşmış :)
Nerelerde ve ne zaman dolaştıgınla da alakalı durum . Yağmurlu havada çıkarmazsan aracın da çamur olmaz bu kadar basit :) Kuru asfalt çamur atmıyor heralde , böyle bi mukayese ilginç olmuş :icon13:
Resimlere gelince kapalı garaj arabası dedikleri bu olsa gerek hatta kapalı ev arabası ( ev hanımı gibi oldu farkındayım :hahaha: )
İlk gordugumdede hayret etmıstım masallah hakketen cok guzel arac ve fena ıscılık ..
Cok iyi ya masllah :D Bizim burda yikiosun bi yagmurda araban kahverengi oluo. Ahh Ahhh :D
Çok güzel olmus
3 gün uğraş, sonra sinemadan çıktığında tamponda eşşk gibi bi çizikle karşılaş..
İnsan kalp krizi fln geçirir..