mali güzel bir uygulama yaptır boya toparlansın daha sonra sen korursun ürünlerin ile :)
Printable View
mali güzel bir uygulama yaptır boya toparlansın daha sonra sen korursun ürünlerin ile :)
@-Aydın-
harbimi diosun yaw keşke daha önce söyleseydin yırtınıodum burda srp srp die :) bir gün görüşelim konuşalım deneyeyim bi ama scratch den kolay olduğnu biliyorum artık :D
@ömer-FE
3m cila dediğin nedir resmi falan varmı ? etkisi tepkisi nedir ?
@saro
aynen kanka öyle yapıcaz bakalım şu srp yi de merak ediyorum onu deneyip sonra geçerim profesyonele
3m de güzel bi cila sanırım öyle biliyorum
bu srp tam olarak ne işe yarıyo aydın
Uygulama
Çizik Giderici, Elle Uygulama İçin..
eyw saolsn benimde yapmam gerek bunu
Kolay derken ?
Strach aşındırarak çizikleri gidermeye yarıyor elle uygulanıyor.
SRP ise çizikleri gidermiyor aşındırma olayı yok. O çizikleri kapatıyor dolgu yapıyor + boyayı temizliyor ;) Ellede makineylede uygulanıyor risksiz bir ürün. Tabi makineyle daha ii sonuç veriyor.
SRP almak şart oldu ya, birde bende MEG ultimate compound var, onunla karşılaştırırsak ne dersiniz ?
Kili uqd ile yapmam doğrumu ?
Mali yazılanları bir oku bence önce ki sayfalara git çünkü dönüp dönüp aynı şeyleri soruyorsun.
Kil'i uqd ilede yapabilirsin şampuanlı su ilede yapabilirsin.
Amaç kili kaydırıcak kayganlığı sağlamak , uqd hemen bitmesin dersen sprey'e şampuanlı su koyup onla yaparsın.
daha önce sordum ,antalyalogy =özgür abi, Quik detailer ile yapıcaksın dedi , fakat bende o yoktu o yüzden ultimate quik detailer ile yaptım, bu soru bi yerde QD ile UQD arasındaki fark :)
irfan abi cleaner wax vardı sende ürünlerin arasında görmüştüm bordu kutulu nasıl birşey acaba o
Ben çekip koydum kardeşim rahat ol :D Fena bi kare yakalamışım :) Fotoda hiçbir oynama yoktur bu arada arkadaşlar çektiğim gibi koydum ;)
http://img175.imageshack.us/img175/3408/dsc06058.jpg