105, 205 ve 85 in 1000 ml'lik kapalı kutularından tr'de nerede bulabiliriz?
büyük kutular çok gelir, açık satılanlara da güven olmuyor...
Printable View
105, 205 ve 85 in 1000 ml'lik kapalı kutularından tr'de nerede bulabiliriz?
büyük kutular çok gelir, açık satılanlara da güven olmuyor...
http://desmond.yfrog.com/Himg612/sca...=640&ysize=640
Buda benım arabam Blackberry kamerası ve photoshopsuz anca bu kadar parlatabıldım ksuura bakmayın.
2000model orjınal boyası..
Polo'nun kirmizisi opak.
Opak boyalar daha iyi parlar derdi Baran :D
opak beyazda nxt'den daha üstün bişey söyleyebilirmisinz bana:):) artık nxtden farklı bişey surup gerçekten bu daha iyimis diyeceğim ürün nedir:D?
sağolun :) evet Tarık'ın da söylediği gibi opak renk..
Cevap için teşekkürler , boya çok güzel duruyor . Allah izin verirse martın ilk haftası polo sahibi olacam , rengide opak kırmızı olacak . Boya hakkında , aklımdaki bütün soru işaretlerini yok ettiniz :D
opak daha iyi parlar cunku boyadakı metalık pulların olusturduğu kırcırlanma yoktur hatta su sıyah aracları opak boyasalarda bı parlaklıga doysak.
beyaz araclar ıcın olan katı wax kullan dodo juıce un sırf beyaz krem araclar ıcın wax ı var mesela bıde nxt sealant oldugdan sen kımyasaladan bıkmıssın sana naturel e yakın seyler lazım carnabau su bol wax kullan:
Bugun kirmizi poloyu bostancida gordum masallahi vardi ridvan abi dondugune gore bi operasyon yapalim benim arabaya
Anladım kardeşim valla Ali'nin arabanında durumu içler acısıydı oda çok acil detailing istiyor :)
Malzeme ne var? Yani malzeme iyi güzelde çok harelenme yada deformasyon varsa seninkini görmedim ama bence adam akıllı boya koruma yaptırıp ardından kendi elinizdeki ürünler ile parlaklığı korumaya çalışmanız daha mantıklı olucaktır. Makine filan aldıysanız aşındırmıcak şekilde kendiniz başlayın ufaktan. Ama makine yok falan diyorsanızda bence elinizdeki malzemeleri tam bilmiyorumda aşındırma ve hare giderme işlemini bir bilene yaptırın hatta komple boya koruma sonrası düzenli wax vs. siz atın derim.
bende bu gün yıkadım pakladım adını unuttuğum carnauba vardı evde onla yıkamadan sonra üstünden geçtim az önce benziklikte babamın arkadaşları hayırlı olsun boyattınızmı diye soruyordu:D
polo olmamış bence :D
Pis olmasına rağmen parlıyor sanki :)
http://img190.imageshack.us/img190/7194/04022012164.jpg