Arkadaşlar su pedleri nerden temin ediyosunuz elinde olan varsa satmayı dusunurmu bulamadım bi türlü
Printable View
Arkadaşlar su pedleri nerden temin ediyosunuz elinde olan varsa satmayı dusunurmu bulamadım bi türlü
Sonax ın motor temizleme spreyini gördüm arkadaşlar kullanan yada çevresinde kullanan varsa bilgi alabilirmiyim ?
3m urunlerinin uzerinde yazan numaralar ne anlama geliyor biri beni aydinlatsin.. :/
ee yokmu bir bilen? :/
3m demek istemiş galiba...
39060 gibi kutu üzerinde yazılan numaralar parça numarası diye biliyorum.
Compounds, Polishes, Glazes, Perfect-it, Compounding, Polishing, Glazing, Paint Finishing, Rubbing Compound, Buffing Compound
915 sitede bayağı sevilmiş, 476s de iyidir aslında. Boncuklara göre uygulamaları değerlendirebilirsin veya yıkamadan sonra mf bezi kaputa at kaymazsa wax zamanı gelmiştir. Üstüne hızlı cila atılmasının sebebi parlaklığın daha çok artmasıdır aslında,wax'ın ömrünü uzattığı falan yok. Camlarada hızlı cila tavsiye ederim mesela.Çok memnun kalırsın :) Kışın hızlı cila waxın ömrüne yardımcı olabilir,su kaydırıcılığı arttırdığı için, ama yazın özellikle çok toz tutuyor.
Silikon içermeyen cilalar tercih edersenız toz sorunundan bir nebze kurtulursunuz.
Yazın amatörce m85 uygulamıştım, gündüz çok güzeldi ama sonradan farkettim normalde gözle görülmeyen ışık tutunca fırça çiziği gibi çizikler var.. Elimde m82 var ama buda çok gelebilir.. m85'den sonra ne uygulamalıyım ?
siyah aracın toz sorununa bir türlü çözüm bulamadım
araç tozlu ama çamurlu/kirli olmadığı için tozunu meguiars uqd ile üstüne sıkıp silebiliyormuşuz?
Böyle bir uygulama çizik oluşturmaz mı veya farklı önerisi olan var mı?
Tamam abi m85 uyguladım çok iyi oldu ama direk güneş ışığı altında hare'den daha ince kılcal çizikler oluştu onları gidermek istiyorum :)
Makinem var m85'i turuncu ped ile uyguladım... kil - m85 - collinite şeklinde uygulama yaptım sonrasında turtle wax veya sonax'ın hızlı cilasını uyguluyorum.. Şöyle birşey oldu
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...33196244_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...00890937_n.jpg
Edit: Önerilen ürüne göre ped almayı düşünüyorum..
Güzel olmuş maşallah, m85 yüksek aşındırıcı ürün dikkatli kullanmak lazım. Şuan boyanın durumu fotoğraftaki gibiyse kılcal falan hiç uğraşma glaze+collinite yap devam et.