yeşilköyde tanıdıgım bi yıkamacıda köpük kullanılıyor ben gitmiştim adam senin arabanı köpükle yıkamam dedi şampuan açtı bu olaydan sonra hayatta köpükle yıkatmam
Printable View
yeşilköyde tanıdıgım bi yıkamacıda köpük kullanılıyor ben gitmiştim adam senin arabanı köpükle yıkamam dedi şampuan açtı bu olaydan sonra hayatta köpükle yıkatmam
Bundan yaklaşık 3 sene önce falan bu köpüklü, fırçasız muhabbeti yeni çıkıyordu bi yerde yıkatırdım aracı voulis'in köpüğüydü. Arabada gerçekten süper oluyordu lastik renkleri bile değişiyordu gıcır gıcır bir hal alıyordu fakat gel zaman git zaman olay öğrenildikçe bu köpük makinalarının içine çeşitli ucuz detarjanlar koyulmaya başladılar arabalar berbat bir hal aldı giderek, köpüğü sıktıklarında her taraf arap sabunu kokana bile denk geldim:D İşin özü kaliteli bir ürün olduğunda güzel sonuçlar veriyor, araba çok aşırı çamurlu olmadıkça;)
hangi yıkamacı sabri sen nerde yıkatıyosun mesala y.köyde maşllh araban garajda hep pırıl pırıl Yatıyo :) Artık Y.köyden Yıkama için ya florya meguiars veya hatboyunun orda flynne çıkan sokkta bulnan yıkama çok iyi ya da b.evler veya b.köy megrs :) 4 seçeneğim var ayrıca yeterki civic sedanların yan aynalarının içine topladığı suyu boşlatsınlar
içe dolan suya çağre yok
her ne kadar hava tutsan da lanet yerden su akıo yine :D
ya deli oluyorum bu arabayıda kaplatıcam sonunda :) Folyo Tuning yapıcam Kıyamıyorum
Ben Pek Beğnmyrm dediğn yern yıkamsnı garaj bora bende onun tam karşısına yıkatıyodum ama köpklü ve yerler çok ıslak oluyo araba çıkmadan pisleniyor bende ya veysel dediğinize gidicem daha önce 307 götrmüştüm giriş çıkıış zor l oluyodu onunla ama stockla gidrm artık
benim garaj boraya en son 1 sene önce gitmiştim :) veyselin eski yeridir orası
Şimdi 50 Yaşlarında Biri Duruyo Başında Oranın Ama Yıkama Pek Başarılı Değil Bide Veyseli Deniyim 307 ile bikere gittim güzel yıkamaydı Bugun Aktepe Sounda Konu Oldu Git Dediler Çok İyidir Uygulaması Yanlış yer Değil dimi Dediğimiz yerler aynı flynne çıkan yolda ara sokakta dar girşli bodrum katı yer
Yarın Biraz Bile Hava İyi Olsa Yıkama Üstünede Bi Cila Yapıp Cilamı Bitirmek İstiyorum Yeni Cila Alıyım Sonra MEguiarsa Dönce Birdahada Köpükmü Aslaaaa Arabamın boya korumasını yedi gitt i
Denicem Tekrar Siyah Renktede Umarım Başarılı Olurlar:)
kar geliyormuş aslında bi kat cila atsak araçlarımıza fena olmaz soğuktan korunur en azından:D
cilalı şampuan tabiki köpük sadece jant ve lastiklere
kesinlikle kaliteli cilalı şampuan.köpük rengi matlaştırıyo resmen boyayada zararlı olduğunu duydum
Meguars ın kendi şampuanı güzelmiş..
Ben genelde köpüklü yıkamacılarda yıkatıyordum,buradaki bilgiler üzerine daha yıkatmamaya karar verdim