Arkadaşlar arabama boya koruma ve detaylı iç temizlik ypatırmak istiyorum yalnız iki firma arasında kaldımsizce hangisi olmalı ve istanbulda en iyi uygulama merkezi hangisi? tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...
Arkadaşlar arabama boya koruma ve detaylı iç temizlik ypatırmak istiyorum yalnız iki firma arasında kaldımsizce hangisi olmalı ve istanbulda en iyi uygulama merkezi hangisi? tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...
Bence Sonax daha başarılı.
markanin otesinde bir gercek var bazı kisilerin atladigi;
uygulamayi yapan kisi konuya hakim degilse eger nano teknoloji vs hicbir ise yaramaz...
Experience is what you get when you don't get what you want.
Bence ikiside değil Meguiar's diyorumHangi semtte olduğunu bilmediğimden bayi tavsiyesinde bulunamıyorum.
malzemeden ziyade bu işte işçilik önemli işçiliği düzgün bi yerde yaptırman daha yerinde olacaktır corsayı aldığım vatandaş ziebarta dünyanın parasını bayılmış sonuç 4 kapıdada boya yanığı var ellemeseler daha iyi olacakmış o nedenle markaya takılma işçilik daha önemli
Corsa örneği ve ziebart markasına özgü bişey değil bu tür uygulamalarda dünyanın parasını alıp aracın anasını ağlatanı çok gördüm
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Floryada en iyi megu cornerın altındaki ilk megu bayisi diye biliyorum bahçelievlerde ise site üyelerinden özgürün yeri derim bütçe ve kalite olarak bahçelievler öneririm florya megrs iç dış boya korumayı 500-550 lira gibi rakama yapıyo hiç üşenme kalk gel b.evler meguda yaptır.yaptıracğın uygulamanın ziebart ve sonaxın kat kat üstün olacağını garanti ederim sana
florya corner altı meguiars a bi kere gittim fiyatlar bir ucmus ucmuski anlatamam 2 sene onceki aklımda kalan fiyatlar
tabi ozmnlar bilmiyoruz fiyatları
NXT sampuan 100tl
NXT 100tl
UQD 50tl
araç yıkama 20tl
iç dıs boya koruma zart zurt 750tl
(2sene önce)
würth
http://www.finalcare.com.tr/
burada detaylı bilgileri mevcut....
Canboy Otomotiv - İstanbul
E5 Üzeri Bahçelievler ÖMÜR PLAZA AVM KAT: -3 BAKIRKÖY / İSTANBUL
Telefon : 0212 504 30 03
tavsiye ederim reklam olarak algılanıyorsa silinebilir...
burayada gitmistim bi ara 20 tl ye cilalı yıkama yaptırıyordum pek memnun değildim acıkcası araç bitti diyordı diorum heryerinden su akıyor öf püf sora orayıda bırakmıstım sora bi sonax bi würt fln sık sık ad değisiyordu .tabi günde 50 arabadan fazla yıkıyorlar nekadar ilgilenceklerde ben memnun değildim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)