Tuzu tepelemişler bazı yerlerde resmen, tuz tümseğinden geçiyorsunuz.
Acilen yıkatmak lazım vallahi..
Printable View
Tuzu tepelemişler bazı yerlerde resmen, tuz tümseğinden geçiyorsunuz.
Acilen yıkatmak lazım vallahi..
Her yer tuz burda da..catır cutur ses geldi hep...
Az önce geldim gelir gelmez soktum garaja.Su tutmaya bu soğukta façam yemedi doğrusu:D
İki kuruş maaş için çalışan bir adama senin şerefsiz deme hakkın yok bu bir...
Benim nerde ne şekilde yaşadığımı bilmeden atıp tuttma bu iki...İstanbul trafiğini de Bursa trafiğinide senden çok daha iyi bilirim merak etme ;)
İnsan olmayı öğren önce,madem bu kadar kıymetli araban çıkarma hiç bir seye sakla koy bir kenara rutubet kapmasın...
Tanımadığın etmediğin bir adam hakkında atıp tutmaya hakaret etmeye hiç hakkın yok...
Hatalısın,çok yanlış düşünüyosun...
Düşünceni kendine sakla o zaman ulu orta burda hakaret edemezsin bu kadar basit...
Tuzlasalar küfür yerler tuzlamasalar gene yerler..Adamların her daim kulakları çınlıyor :D
Son iki-üç senedir falan karla mücadelede tuz kullanılmıyor. Üre kullanıyorlar ve arabaya tuz gibi bir zararı yok.
Cidden bu sene sanki fazla tuz kullandılar bizim burdada :/ Acilen aracı bi elden geçirmem lazım
Büyükşehirde Trafik müdürlüğünde Alibeyköy şantiyesinde görev yapıyorum bu konuda şöyle bir açıklama getireyim Belediye kar hazırlığı için tonlarca tuz'u depolarda hazır bulunduruyor Akom'dan gelen talimatla birçok yere tuz tedariki yapılıyor,özellikle bu sene depolarda mevcut stok fazlalığından tuzlama işi fazlası ile yapılıyor..:cool:
iyice o kimyasallardan arındırmak lazım,ben dün akşam yıkatabildim detaylı bugünde cıkarmadım..
sabah annemin ve babamın servisleri gelmeyince mecbur işyerine ben goturdum. heryer berbat durumdaydı. eve gelir gelmez otopark da guzelce her bi yanını tazzikli suyla yıkadım, yoksa icin rahat etmeyecekti :)