Arkadaşlar plastik farların uygulamaları gayet kolay ve de sonuçlar mükemmel... peki farlar gerçek cam ise uygulanabilecek bir yöntem var mıdır ?
Arkadaşlar plastik farların uygulamaları gayet kolay ve de sonuçlar mükemmel... peki farlar gerçek cam ise uygulanabilecek bir yöntem var mıdır ?
ben araştırdım bişey bulamadım volvo s40ın kilerde gerçek camdaha yeni modellerde plastik olanlardan varsa onlardan takabilirsin ancak.benim bildiğim bişey yok yapılabilicek
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
cam olan farların solukluğu sanırım daha cok içerden oluyor. dışardan olan kısmı ise en basit şekilde sert pasta ile polisaj makinası yardımıyla aşındırılarak temizlenip düzeltilebiliyor. cam olan far üzerinde plastik farlardaki gibi vernikte olmadıgı için çok fazla dikkat gerektiricek bir noktada olmadıgından kolayca temizlenir.
saatçilerin kullandığı bir solüsyon vardı o çiziklerde işe yarayabilir ama temizliğini bilemiyorum![]()
YouTubeDR.ECU
Camı kolay işleyen "Cerium oksit" içeren polish kitleri var nette...
peki benzer bi sorum olucak, far camındaki çizgileri yok etmek mümkün müdür, çizik değil, çizgi. yani düz cama çevirebilme ihtimalimiz nedir?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)