tolga cihaz tam olarak kaça geliyo sana memnun kalırsan birtanede bana getirelim
Printable View
tolga cihaz tam olarak kaça geliyo sana memnun kalırsan birtanede bana getirelim
verde bi srp atayım şunla yav:D
Keşke rotarty alsaydın diyip kılçığı vermeyeceğim, hayırlısı olsun parlak parlak kullan =))
http://www.magaza24.com/images/110830.jpg
peki bu tarz ürün nasıldır, özellikle nerelerde faydası vardır, nasıl kullanmak gerekir ?
Hayırlısı olsun Tolga en doğru seçim rotary ;)
hizlial.comda 110 lira :))
fakat bişey soracağım rotary ürünlere örnek verirmisiniz ? araştırayım biraz , ya da tolga abinin aldığı ürün hakkındaki bilgileri alabilirmiyim :)
dün makinayı kullandık.
ilk izlenimler olarak 3kg olmasına rağmen hiçte yorucu olmadı.kobay bi aracımız vardı.sadece kaputta çalıştık.85 ve 205.sonucu inanılmazdı.hayran kaldığımız için fotoğraf çekmedik :D . işlemlere devam edicez o zaman fotoğraflıyacaz.makinanın seside çok değil.ısınma problemide yok.
rotary club a hoşgeldim :D
sanırım gaza gelip 1 oda cila ped falan alcaz
50/50 fotolar olsaymış keşke, kullandığınız padler ve devir aralığı nedir
Tolga Akşam Ara Beni Comboyu Getiriym onda dene farkı ozmaan gör ozaman resim ekle bence :)
Suat abiyede bulastırdık sanırım :) duman olayıda cidden tırsmıstım cünkü orda Suat abi devir 3 yada 4 deydi kaptırmıs gidiyordu :D buarada kaputa ne uyguladıysak diğer bölgelerede aynı sekilde yapmamız gerek opakta renkte renk farkı farkedilir baya kanısındayım. 3x85 1x205 1x66 aklımda kalanlar
Korkmayın yahuuu sigara dumanıydı o ahahaha :):) Kaputa yaptığımız gibi geri kalan kısmınada yapılırsa muhteşem olur