Autoking te benimde bir defa tamponu boyamışlardı araba komple boya tozuydu uzak durulması gereken bir yer bence.
Printable View
Autoking te benimde bir defa tamponu boyamışlardı araba komple boya tozuydu uzak durulması gereken bir yer bence.
Ben tampon tamiri yaptırttım.Oldukça başarılılardı
Benimde etekte ezik var onu yaptıracaktım Eskişehir Autoking'e ama gerek tavırları, gerek yeni açılması yüzünden yaptırmadım. Kendi cebimden burada yaptıracağım bakalım. Öncedende olumsuz yorumlar duyunca pekte hevesli gitmemiştim zaten birde burda anlatılanlar pekiştirdi sağolsun :)
ilkinde götürdüğümde yaptırdığım yerler ve boyalar birebir aynıydı ikinci götürdüğümde yaptırdığımyerlerde renk farkı oluştu ama fazla takmadım nası olsa ikinci el aldım nası olsa mini onarımdan hallettiğim beleş bir uygulama. "beleş değil sigorta sizden para alıyor" demeyin aldıkları 50 lira gibi bir ücret ama gittiğimde 50 liradan çok daha fazlasını yaptırdığım kesin.
bu arada işlemleri maltepe'de yaptırdım.
özentisiz iş yapıyorlar...
Bir kere götürdüm bir daha götürmem...
Auto king mi uzak kalsın :S
birkaç defa götürdük aracı sıfır gibi geri verdiler işçilikleri çok güzel size denk gelmiştir.
Hiç Memnun Değilim.
2 Parça Lokal Boyadılar, Allah Kahretsin ki Keşke Boyatmasaydım.
Vernikleri Attı, Renk Ayırt Etti.
Mahfettiler!!!
Yakın Zamanda Aynı Bölgeleri Bi Arkadaşımın Boyacısında Tekrar Lokal Boyayacağım.
Kesinlikle ve Kesinlikle Tavsiye Etmem!
renk gene mukemmel degıl ama ugrasamıcam en azında suanda goruntude mukemmel anca 3. gıdısımde oldu ama bıdahamı asla sogrtamdanda cıkarıcam o klozu bosuna para odemım
auto king baştan sona kadar saçma sapan bi firma hiç bi işi düzgün değil