Tamam kanka :)
Printable View
bence clay kit al meg in çünkü 2x50 gr kil quik detailer supreme shine ve wax remover çıkıyor içinden bunları tek tek almaya kalkarsan çok daha fazla para tutuyor en azından kullanmadıklarını satabilirsin veya alabilirim gökhan;)
tamamdır kemal bugun ya da yarın sipariş geçicem msnde detayları görüşürüz ;)
Meguiar's Smooth Surface Clay Kit iyidir Gökhan'cım bende var tavsiye ederim. Hem içinden çıkan kil çokta agresif değil orta halli bir kil.
Öyle karar kıldım abi zaten bu hafta içi siparişi geçiyorum :) Diğer killerle şimdi macera yaşamıyim almışken meguiarstan devam edeyim :)
Her şeyde olduğu gibi kil’de de kalite çok önemli, Meguiars, Zyno, chemical guys Vs. her markanın en iyi olduğu bir ürünü var, pahalı ve çok bilindik bir marka diye kili de çok iyi denemez.
Boya ne kadar temiz ve pürüzsüzse okadar iyi parlar,
h.sonu parlak arabamla güzel güzel geziyim çıkmadan çokta uğraşmadan 2 dakikada show car parlaklığına yakın bir görünüş için detail spray ile kil uygulayın üstünden iyi bir bezle geçtikce parlaklık artar, detaillerin az da olsa koruması da olduğu için bir dahaki yıkamaya kadar koruma olur,
Ama tüm gün uğraşılacaksa kil uygulaması koruma polish öncesi ise detailleri harcamaya gerek yok kaygan yüzey olsun iş bitiminde aracın üstünden su geçib kurulayıp devam.
Genede marka önemli değilse düşük kalite ürünler civata klips satan yerlerde var beklemeye riske atmaya gerek yok :) oyuncak araba için asker ve polisten yazı isteyen topkapıdaki gümrük sorumluları buna plastik patlayıcı diyebilir:D
kil de ne dedim meğer bildiğimiz kil miş:)
ben de farklı bişey bekliodum bildiğimiz kil olduğunu görünce aynı tepkiyi vermiştim :D
ufak bir not kil yıkamayla çıkmayan kirleri çıkardığı gibi boyanın üzerindeki wax tabakasınıda aldığı için kilden sonra tekrar wax atmayı ihmal etmeyin..
Aracımı önce komple polishing uygulamasına sokmayı düşünüyorum :) Harelerden vs. kurtaralım :) Sonra kil ile pisliklerini alıp cilasını atalım sağlıklıca :)
Marka başta farketmez diyodum ama son kararımı Meguiars Kil'de kıldım :) En azından Meguiars serimi de bozmamış olurum :D
:)
Evet zaten yıkamadan sonra kil uygulaması yapıp ardından wax işine giricem :) Yine de teşekkürler hatırlatma için :)
[QUOTE=Gokhan43;1338486]Aracımı önce komple polishing uygulamasına sokmayı düşünüyorum :) Harelerden vs. kurtaralım :) Sonra kil ile pisliklerini alıp cilasını atalım sağlıklıca :)
kili polishing ten önce yapmalısın:icon_tup: