Lakırtı yapma uza altıma alırım...
Printable View
NXT yi ben 1 gun bekletiyorum üstünede 155le siliyorum it gibi parlıyo önemli olan cok ince bit tabaka halinde sürmeniz..
Kapalı garaja koyuyorum yada meguıarste camekanlı tek araclık oda var oraya koyuyorum 1 gün bekletiyorum.Aynı şeyi özellikle boya koruma içinde yapıyoruz 1 gun üstünde kalıyor aracın 24 saat.Aynı işlemi 155 yerine ultimate ilede yapablirsiniz silme işlemini fark yok 155 de cila var sadece cok daha fazla parlatıyor özellikle beyaz ve gümüş renk boyalarda.
mıllet ben amotor olarak yapıcam yardımcı olursanız sewınırımm
Meguiars NXT Generation Tech Wax2.0 bunu aldımmm
neyapmam ve nasıl uygulamam lazım bilgi ve önerilerinize ihtıyacım warr
sımdıden tsk
Hocam forumu okudunmu :D
ozaman once bi boyana bak hocam eger puruzlu ise kiluygulaması yapman lazım ki boyanın yuzeyı temızlensın ondan sonra elindeki malzemeyi uygularsan alttaki temiz boyayı korumus olursun.
anladımm...
boyama gecenlerde
Turtle Wax Güçlü Çizik Giderici+Yenileyici Cila 094027
bunu uyguladımmmm..
purusuz suanda
bu yenı aldıgım malzemeyı ılk sayfada yazılan gıbımı uygulayım karar wermedımm
kapalı garajda aracım cıkarmıyorum hafta ıcı hafta sonu cıkarıyorumm..
1 gun bekleten de oldugunu okudumm
paylasırmısın bılgını
anladım ama kil uygulamanda fayda var çünkü boyanın ustunde çıkmayan kirler vardır eger wax ı uygularsan o kirleride gömersin boyaya.
Wax ı bi gun beklettikten sonra UQD(ultimate quik detailer) gibi malzemelerle kurumus wax ı kurutarak sılmen gerek.
Bakalım NXT'yi 1gün bırakınca nasıl bir sonuç alıcaz :) Havalarda baya bi oynak yoksa girişmiştim çoktan :D
nxt'yi dun attım beyaz aracıma.suan cok canım skılıo:D ustune inip bi kat dha nxt atsam faydası olrmu bosunamı uğrasırm:)