82 el ile uygulama için uygunmudur ? olmaz dedilerde bana
Printable View
82 el ile uygulama için uygunmudur ? olmaz dedilerde bana
http://www.youtube.com/watch?v=W2L74...eature=related
Bu çok gusel bi video swirlx scratchx 2.0 ve ultimate compound un nasıl çiziklerde kullanılabilecegini gösteriyor
meg önce 85 sonra 82 sonrda cila mis gibi
swirl x
bu urunu kullandım ugrastım ama malesef sonuc alamadımm acaba benmı yanlıs yaptım kullanan warmı
Swirl x cok ince cizikleri giderir elle uygulanir. Su ana kadar hic uygulamadim sadece videolarini izledim makineyle basarili oluolar.
harelerıd e gıderıyordu dıye duymustumm
harelerde gıtmedıı ınan bana yada yanlıs bende anlayamadım
Yanlis degildir zaten cok etkili bi malzeme degil. Bende alicaktim vazgectim onun yerine m82 falan daha etkili onlardan almak lazm.
el ile uygulama 82 de zor ama swirlx vs boşa para bence böyle çok minik çizikleri alan bir ilaç ultımate compnf aldım o harika hele dual action ile çok fena bir sonuç veriri
ag srp grçekten cok iş göruo;) fkat makinayla
........................
Elle yapacağım denmişti o yüzden en düşük aşındırıcı olan 82 yi önerdim..
Tüm uygulamalarda spot test yapıp en uygun -düşük aşındırıcı ile girişmek doğru olan..
HArelenme olduğu için 82 dedim 80 de olabilir.Hatta önce 80 sonra 82 ballı kaymak olur..
bana hare ve cızıkler ıcın en ıyı urunun acık ısmını yazarmısınızzz..
Bu boya durumuna çiziklere harelere göre değişir
ama m105 12/12 bir aşındırıcıdır veya menzera S100
Konu kalabaligi olmasin diye buraya yazayim dedim :)
Polish yaparken harelenme olmamasi icin neye dikkat etmeliyiz. Siyah araba aldigim icin bu bilgilere cok ihtiyacim olcak sanirsam :D
Bide periyodik olarak kac ayda bi polish yapmak lazim tahmini siyah bi megane 3 coupeyi dusunursek ? cunk ufak kilcal ciziklerden nefret ediorm hele guneste ve isikta gozukuolar ya dayanamam yane :D
Bende de ışık altında görünen kılcal çizikler var foruma baktım ama anladığım şekilde bir cevap bulamadım :D birisi bana izahat ederse çok sevinirim meq sitesinde baktım compuond el ile uygulanır demiş alıp denesem çözüm olur mu yoksa başka hangi ürünü almamı tavsiye edersiniz??