mavi yıkamacı bezi ;) yeşilide var :D
Printable View
mavi yıkamacı bezi ;) yeşilide var :D
eski atlet
ama pamuklu eski boxerlar daha iyi oluyor atletlerden
bez kullanmadım hiç
atlet yıllardır evde işte her yerde kullanılıyor :) araçtada harika :D
Sümerbank vs. gibi yerlerde metresi 5 tl :) Hatta izmir'de arkadasım direk kumasçı oldugunda top halinde getiriyor. Ben 5 tl ye almıstım gerci baya baya kaliteli şimdi olmustur herhalde 7-8 lira bizim elemandan yıkamacılar ve son zamanda izmirde ışıklarda türeyen bez satan amcalar gelip kestirip alıyorlar. Bazıları işi abartıp kenarlara overlok çekip metresi 5-8 lira arası değişen bezin ufacık parçasını ışıkta 5 liradan gömüyor :)
edit: o bezin hem kalıtelısı hemde kalıtesızlerı mevcut bu arada. Mavilerinin kalınları ve çift tarafları cok kaliteli ben alalı baya oldu hıc bırsekılde yıpranmadı delı gıbı cekıyor suyu cızme vs. de yapmıyor.
atlet , miss :)
Yıkamacı abiden arakladıım bez.Memnunum :)
A101 marketlerde var 1.25 lira mikrofiberler. İnce hav'lı olanı camlar icin, kalın hav'lı olanı kurulama icin 10 numara
Adam's Great White Drying Forever ;)
Yıkamacı bezlerini şirketin arabasında kullanıyorum sümerbank style :D hondaya değmez :D jantara falan bile zorda kaldığım zaman ama camlarda çok iyi:D
Uber Drying Towel üstüne tanımam.Hem Adam's gibi gazık da değil...:D:D
http://www.i4detailing.co.uk/acatalo...ml#aI4DBLUEDRY
Kaç lira adam's :D
Valla Dayıı satarsa 40 dan aşşa olmaz gibin geliyor ama :p:p:p
Benim dediğimi 3-4 kişi birşeip alın kalitesine göre bedava fiyata gelir..
3 tanesi kargo dahil 26 sterlin = 60 TL = tane 20 lira ömürlük kullan..
Ama yıkarken yumuşatıcı kullanmayın bir tek..Özellikleri kayboluyor mikrofiberbezlerin
Watermagnet ve 15 gün toprak altında bekletilip çürütülmüş şeker çuvalı harikadır.
Valla internetten siparis gecicek olan varsa ben varm :D
uber siparişi vericek olan varsa 1 tanede ben alırım
Bende alirim,toplu alim olursada baska bsiiler ondada varim :D
Adams Beze okadar para vermek şstemiyorum çünkü en fazla o beze 1 ay sahip çıkabilcem yine gidicek biri alıcak ama diğer bex kafama yattı varsa alan birlik olup alalım
pek çok kişi duymamıştır bile ama köpek derisinden yapılmış bir bezim vardı kayboldu gitti gerçi ama ben öyle güzel kurulayan bir bez görmemiştim. Tek seferde bütün suyu alır ve iz bırakmazdı. Garipseyenler olabilir tabi doğal olarak ama neticede derisini ben yüzmedim heralde.:)
bezle beraber süpriz şeyler getiricem ;)
sabri soledi biri bende aman he :D bezsiz kaldım bayadır
tolga nedir süpriz söyle ona göre ayar çekelim
tolga bi bezde ben istiyorum:)
ilkokulu askeriye içerisinde bulunan bi okulda okuyordum. okul yolu üzerinde komutanın evi vardı. kapıda siyah stw bi reno12 duruyordu hep. komutanın makam aracıydı. her gördüğümde deli gibi parlıyordu. bi gün dayanamayıp şöförüne sorduk nasıl böyle parlıyor diye. sağolsun içerden bezi çıkardı. gösterdi. kadife bez ile siliyorum ama yumuşak olucak demişti :) sözün özü...
kurulamayı normal bi bezle yapıp ardından kadife ya da tülbent ile geçiyorum. güzel parlıyor :)
gazlı bezi daya miss
Ben i4 detailing'in kendi kurulama bezini almıştım 10 numara 1 kere bile sıkmadan çok rahat siliorum aracı
meg water magnet
watermagnetin su tutuculuğu iyi ama çok sert bi bez. Ben wm ile silerken biraz QD sıkıyorum, öbür türlü arabayı çiziyomuşum gibi geliyor. İlk işim yumuşak tüylü bi kurulama bezi alıcam I4 un ki mesela
bu akşam tolgada bi yıkama süngeri vardı evimdeki yastıktan daha rahat:D