Bencede mazot gibi yağ sökücü ve temizleyici bir hammadde yok ama param çok diyorsan aftermarket ürünlerine yönelebilirsin daha alengirliler ve de janjanlı:p
Printable View
Bencede mazot gibi yağ sökücü ve temizleyici bir hammadde yok ama param çok diyorsan aftermarket ürünlerine yönelebilirsin daha alengirliler ve de janjanlı:p
kesinlikle katılıyorum.yılların kirini yağını ne sonax nede bişe yeterince temizlemiyor.kompresörün varsa 2lt mazot al bide boya fırçası al eline nerde yağ varsa sık.pırıl pırıl oluyor valla.ben sonax denemiştim işe yaramıştı ama yeterince temizlemiyor işte.mazottan şaşmayacaksın bu işlerde:D
APC 1/4 oranında sulandır.Motorun her yerine sık jant temizleme fırçası vb. bişeyle elin girdiği yere kadar fırçala su tut tertemiz olur :)
vallaha benimde aklıma ilk önce mazot geldi.sonuçta uzun zamandır yağ birkmiş üstüne toz gelmiş resmen petrol gibi olmuş.o yüzden bende aftermarket ürünlerin çıkarıcağını sanmıyorum açıkcası.
mazot sanırım bu işin erbabı ;)
mazot gerçekten ucuz yoolu güzel 1 çözüm
gaz yağı misler gibi yapar
Serkanım sonax al tavsiye ederim ağır kirlerde bile etkili ama 3 defa sıkıp bekleyip uygulaman lazım.
mazottan sonra da güzelce durulamak gerekir di mi? mazot kalsa üzerinde o da toz tutuyor. :s
işleme baslamadan önce ve sonrasının fotoğrafını cekip bu konuya atarmısın fotoları, cok merak ediyorum sonucu.
hala yapmadın mı amma üşengeç adamsın ya :D
gaz yağı mis
bide yıkamacıda şanzuman ve blok kısımına su vurdurursan tertemiz çıkar ortaya üstü tarafa gelmicek şekilde (gelsede bişe olmaz ama tetbir için ne olur ne olmaz dikkat etmekte fayda var)
sonax motor temizleyici sprey kullanıyorum, tavsiye ederim...