Böyle bir temizlik yapsam satarken 5 lira fazla isterim :D
Printable View
Böyle bir temizlik yapsam satarken 5 lira fazla isterim :D
Km'yide 0'la :D 0 araba diye sat gitsin :D
geçekten uğraşmış adam,,,arabayı yalamak tabiri tamemen budur işte :) jantları abartmış demişsiniz ama inanın her sene 17 kosei lerimi takarken aynı temizliği yapıyorum :) .........
herifin koyduğu fotolarla site çökecek haberi yok :)
Bu arabaya yolda binilmez. Getircen yatak odasında biniceksin bu kadar özenince başka türlü kıyamaz insan :D
ingiltere'nin yağmurlu havaları da tam "full detail" yapılacak havalar yani...
elektrikli süpürgeye detailing yapan adam gördükten sonra bunlar normal geliyo :D
Benzer bi işlemi pazar günü yapıcam biraz daha abartabilirim :D
Ulan gaza getirdiniz sabah 8de shelle gittim lifte aldık arabayı altını komple yıkadım komple egzoza meg chrome parlatıcı yaptım ellerimi hıssetmiyoum foruma yazayım dedim şimdide inip dışını yıkıcam cilasını sürücem bırakıcam jantları tek tek söküp abanıcam yarında dışını silip bitiricem motoru 2 gün önce komple yptım allahtan o aradan cıktı.:):):)
Hadi atletimi giydim iniyorum aşağa.bidahada koymayın foruma böle şeyler kontak ettiniz iş cıkarttınız bana yok yere :)
Jantları neden en son temizlemiyo? araba yıkarken pislenir böggggggggggg :D:D:D:D
Elemanın bişey bildiği yok ya detailing forumda ne arızalar var.Luzumsuz bisürü ürün kullanmış jantlara 2 ürün yeterli.Egzoz işi guzel ama bende yaptım son sosturucuya deli oldu :) şakır şakır yağmur yağıyo araba kapalıda,yağmur dinene kadar arabaszım dostlarım ahaha