User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Ultimate Quik Detailer Hakkında Soru

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ultimate Quik Detailer Hakkında Soru

Quik detailer kullanan arkadaşlar merak ettiğim bir soru var , quik detailer nasıl kullanılır diye videoları izliyordum videolarda hep tozlanmış araçları parlatmak için kullanıyorlardı.Şunun gibi

https://www.youtube.com/watch?v=urHNKpQZBpY

veya

https://www.youtube.com/watch?v=FukZAZNdcxk

bildiğin toz kaplanmış aracı bununla siliyorlar ben ise bu uygulamayı eski aracımda , aracı yıkattıktan sonra hem su lekeleri geçsin hemde biraz daha parlasın diye yapıyordum.Şimdi yeni aracım için tekrar alıcam bu üründen ama aklıma takıldı

1-Aracın üstünde toz varken bunu sıkıp sonra bezle silmek kılcal da olsa aracı çizmez mi ? Toz tanesi , kum tanesi herneyse bezle beraber ileri geri gidip boyayı zımparalıyor... Acaba bu sıvı tozu eritiyor mu ??

2-***** istanbulda bina yıkımları hafriyat kamyonları vs yüzünden 10 dakka önce yıkattıgınız aracınız tozla kaplanıyor... Sabah kalktıgınızda dün yıkattıgınız araçtan eser kalmıyor.. Eğer bu sıvı tozlu araçta kullanılıyorsa bizde aynı şekilde tozlanmış aracımıza sıkabilirmiyiz yıkatmadan ??
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ***** niye yaptı bilmiyorum küfür etmedim ***** yazmıştım sanırsam.

Yine yıldızladı "M a l u m "

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok abi toz eritme falan, her türlü çiziyorsun şu ilandaki arabanın güneş vuran fotoğraflarına bak, onlar bez çiziği işte

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...99166401/detay

Meguiars vs toz püskülleri var onlar daha az çizerek toz alır ama yine çizer, sonuçta o bezi de her seferinde tertemiz tutman mümkün değil.

Ben senin durumunda olsam arabaya güzel bir çizik giderme üzerine nano yaptırırım, kapıya da ufak bi basınçlı makina ve hortum koyarım, hızlıca basınçlı suyla tozunu akıtır sonra hortum suyu tutar damlaları dökerdim arabanın üzerinde tek damla kalmadan devam 3-5 damla kalırsa onlar da yola çıkınca uçar gider zaten.

Tozlardan başka şekilde sağlıklı olarak kurtulamazsın

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarik bu hafta sonu cumbus var oCean city de

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meguiars püskül kullanıyorum çizik den kurtulmak mümkün deyil ama çizikler dikkatli bakınca görülüyor iyi bir püskül yılda birde çizik giderme iş yapar ama direk toz üstüne sık temizle fantazi bence
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok abi toz eritme falan, her türlü çiziyorsun şu ilandaki arabanın güneş vuran fotoğraflarına bak, onlar bez çiziği işte

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...99166401/detay

Meguiars vs toz püskülleri var onlar daha az çizerek toz alır ama yine çizer, sonuçta o bezi de her seferinde tertemiz tutman mümkün değil.

Ben senin durumunda olsam arabaya güzel bir çizik giderme üzerine nano yaptırırım, kapıya da ufak bi basınçlı makina ve hortum koyarım, hızlıca basınçlı suyla tozunu akıtır sonra hortum suyu tutar damlaları dökerdim arabanın üzerinde tek damla kalmadan devam 3-5 damla kalırsa onlar da yola çıkınca uçar gider zaten.

Tozlardan başka şekilde sağlıklı olarak kurtulamazsın
    örnek vermen iyide Tarık, ilandaki araba moral bozucu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    püskül mantıklıymış... En azından önce püskül sonra quik detailer yaparım.Çizilmesini minumuma indiririm.Oturdugum yer dolayısı ile hortum mumkun değil aracım sokakda duruyor... Ben o püskülü alayım en iyisi..

edit: oha 300 liraymış ...

Meguiars Versa-Angle Toz Al

modacarın var 20 küsür lira olmaz mı o

ModaCar Duster Anti-Statik Ara

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim meg almadan 2-3 ucuz marka denedim meg gibi deyil hiçbiri ben yurtdışından almışdım tr nin yarı fiyatıydı 3-4 senedir de kullnıyorum özelligini kaybetmedi 3 ayda bir yıkıyorum
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

iztuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam's ve Meguiars gibi markaların susuz yıkama ürünleri var. Onlar nispeten daha performanslı olacaktır QD'ye göre. Her gün QD ile aracınızı silmeyle uğraşıp üstüne RDS çiziklerini çoğaltacağınıza araç çakmak girişinden gücünü alan araç süpürgesi veya hava tabancası ile(hava tabancası araca bağlanır mı emin değilim) panellerdeki tozlardan daha etkili ve daha az zahmetle kurtulursunuz.

İlandaki araç $248K, satmadan önce polisaj yapıp çiziklerden kurtulsalarmış iyiymiş. Galericiler 10K-15K tllik araçlara bile "hızlandırılmış" polisaj yapıp satılığa çıkarıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)