Meguda srp yaparlarmı? yoksa ürünü alıcam gitcem onlar mı uygulayacak?
Printable View
Meguda srp yaparlarmı? yoksa ürünü alıcam gitcem onlar mı uygulayacak?
sen sadece aracını götürüp bırakıcaksın tertemiz pırıl pırıl alıcaksın tam listeyi bilmiyorum ama 66-83-85-105 205 katman katman hepsi kendi uygulama sıralarına göre uygulanıyor araç üzerine.
SRP auto glym in malzemesi megde bunun muadili swrill x var bildiğim kadarıyla..
Fiyatları hakkında bilginiz varmı? Vede işlem süresi?
ben eskişrhirde olduğum için fiyat hakkında bir bilgim yok malesef ancak maslak meg de uygulama yaptıran bir cok arkadaş var sitede fiyat konusunda bilgi verirler size.işlem için telefonla randevu alıyorsunuz bildiğim kadarıyla o gün sabahtan gidip bırakıyorsunuz aracınızı aksamüstü tertemiz alıyorsunuz işlem süresi 1 gün bildiğim kadarıyla.
teşekkürler,çok yardımcı oldunuz.İstanbulda uygulama yaptıranlar fiyat bekliyorum?
350 TL komple bakım fenerbahce meguiars ta.ıc dıs motor.en son fıyat buydu..
detaylı temızlık yapıolar sen aynı urunlerı alsan ?
boya koruma ıcın en az 250ser ml.
105 205 80 66 34 21 6 ürün
bır adet polisaj makınesı..
artı polish finish ve cıla keçesi
jant temızleme ve lastık parlatıcı
davlumbaz parlatıcı ve plastık aksam parlatıcı
motor yıkama
apc ve degreaser
ıc ıcın derı varsa derı koruma protectant
kaucuk vınly koruma paspas vs vs vs.
her urune 20 tl desen dısardan almaya kalksan.
16 urun var 320tl yapar..
kı sampuanı ve kili es gectım 360 tl yapıo basıt hesap kı en az urun bası 20 tl.
istersen hepsı bnde var satıyım sana kendın yap ;)
Mantıklı olan yaptırmak bende o yolu seçeceğim.Peki meguda ön farım için birşeyler yaparlar mı?
tamam teşekkürler.En iyisi profesyonelce yaptırmak o zaman.
aracınızın ustundekı kuş pıslıklerının yarattıgı sıkıntı leke degıldır kus pıslıgınde asıt oldugu ıcın dırek boyanın uzerındekı vernıgı yakar bunun da tek bır tedavısı var ıyı bır usta da yenıden o bolgeye yama şeklınde vernık atılması. farınızın ustundekı matlaşmanın ıse ciladan dolayı degıl pastadan olabılecegını dusunuyorum cunku cılanın ıcınde cama carar verecek pıgmentte ozellıkler yok ama pasta daha farklı bı urun yuzeyde cok ınce cızıkler olusturur bunlarda sıze matlaşma olarak gözükür.