Arkadaşlar, bir miktar zift var camurluklarımda dikkatli olarak baktıgımda gözüme kötü duruyo bunu mazotla temizlesem araçın boyasına zarar vermiş olurmuyum?
Arkadaşlar, bir miktar zift var camurluklarımda dikkatli olarak baktıgımda gözüme kötü duruyo bunu mazotla temizlesem araçın boyasına zarar vermiş olurmuyum?
Valla geçen seneydi yanlış hatırlamıyosam, benim arabada yarı beline kadar ziftlenmişti. Forumdan deniz nickli kardeşimiz yıkadı benim arabayı mazotla, herhangi bişe olmadı.. parlaklıgı vs'de kaybetmedi.
hiç bişey olmaz mazotla ama sakın tinerle filan yapma gümüş gri renkteki arabanın rengi açıldı tinerle![]()
tamam, mazotla yıkatıyım ben bir güzel kıbrısta ucuz hazır :P sagolun arkadaşlar. haftasonu bide kil yapıyım arabaya
mazot,üzerinde fazla bekletilirse açık renkli araçları (özellikle beyaz) sarartır.Onun yerine gazla yıkatmanızı tavsiye ederim.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
hıc bır sıkıntı olmaz alp gonul rahatlıgıyla yaptırabılırsın : )
kendı arabamı komple yaptım su durmuyor frene bastıgın zaman fena kaydırır pasta gıbı![]()
araba beyaz sonerınkıde beyazdı : )
Mazotla hiçbir sıkıntı olmaz ...sonrada güzelce suyla temizletirsen hiç bişeysi kalmaz![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
MAZOT ile yıka sorun olmaz ama sen yinede serin bir ortamda uygula ve yaptıktan sonra bekletmeden yıka.
basınçlı su ile temizlik ufaktan bi köpükle temizlik sonra mazotla yıkama belli bölgeler sonra tekrar yıkamasonra cila
Gazı tercih ederim mazot yerine.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu süre içinde bunları konuşurken o zift işlemeye devam ediyor ve boyaya işliyor. İşiniz zorlaşıyor. Bence bir an önce söylediklerinizi yapın![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Sana yagi ile cozersin al bi kalip sanayag olduda bitti masallahh...Gecmis olsun.
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)