Benım rekorum 3 gün ama haftaya bi 10 gün bırakayım bende gaza geldim :hahaha:
Printable View
Bir dünya ürün alıp sonrada meguiars veya türevi bir yere aracınızı neden götürüyorsunuz ?
Maslak Meguiars kesinlikle memnun kalırsınız.
Starwash'i bo$verin boya koruma konusunda; ama detayli temizlikte tavsiye ederim, motorum da gayet temiz oldu fakat boya koruma ustasinda i$ yok ya da bugun bana oyle denk geldi.. Arabanin yarisina 2. kez 85 gecirmek zorunda kaldim..
Yapilan i$lemler 85+83+205+26.. Urunleri de azar azar kullandilar benim bildigim/guvendigim ustalara gore..
Maslak Meguiars ve Bostanci 3M kesinlikle tavsiye edecegim 2 yerdir $u an icin..
Kendi adima konu$ursam benim aldigim urunler sadece iyi durumdaki aracin kondisyonunu korumak, parlak ve temiz tutmak icin..
Yeni aldigim araci en iyi hala getirmek icin once profesyonel uygulamaya sokuyorum..
Tarık çokta kötü değildi yapılan uygulama kaputtan gördüğüm kadarıyla , kalan ufak ufak çizikler anca çok dikkatli bakınca gözüküyor
Kaput da 2.kez yaptirdigim yerlerden.. :D Olm bazi yerlerde boya bildigin puturlu duruyordu halen..
Zaten kil yapmadan direk 85'le daldi ustamiz, kil yapmican mi deyince yine 'cok biliyorsun sen' tripleri falan.. Pek icime sinmedi mekan ama en azindan ic uygulama fiyatina boya koruma vs. hediyesi gibi oldu, yeterli $imdilik..
Teşekkürler, bana da yapabilirim gibi geliyor ama kendime o kadar güvenemiyorum henüz ayrıca ilk başta almam gereken ürünlerin maliyetine komple uygulamayı bilen birine yaptırmak işime geliyor sanırım :)
İlerleyen zamanlarda tamamen kendim yapmaya başlayabilirim..