sonax zibbart:) falan harıcı yanı 70 100 e tamızleyen kadar temızledım hatta gıttım 100 tl verdım temızlettım bıle ama ınan hıc bırı zibartmıyor zibart kadar :) oda 300tl... saygılar
Printable View
sonax zibbart:) falan harıcı yanı 70 100 e tamızleyen kadar temızledım hatta gıttım 100 tl verdım temızlettım bıle ama ınan hıc bırı zibartmıyor zibart kadar :) oda 300tl... saygılar
evet meguiarsın urunu all purpose cleaner genel temizleyicidir motor ve jant için 1lt ye 4 lıtre su katılarak kullanılır .iç temizlik için 1lt ye 10litre kadar suyla karıstırılarak spreyle fısfıs seklınde kulllanılır.
motor için fırça ile apc sıkıp fırcalamak ardından bezle ustunden nemini almak gerekir iç mekan için derilerde fısfıs deriye sıkılıp bezle bastırarak silinir ardından deri için mutlaka besleyici krem uygulanır tavan taban koltuk için ise fısfısla sıkılıp bezle bastırarak sılmek yeterli...
Buluşmada bilseydim konuşurduk bu konuyu :)
Tanıdığım yer + bende yeterli malzeme var aracın içini -dışını ilk günkü gibi yapabiliriz.
Ben geçen buharlı halı yıkama makinesiyle giriştim koltuklara ve halılara mis gibi oldu :)
Tavanıda makinenin ilacıyla sildim iz yıpranma olmadı
sonax kampanya yapmıstı bazı temızlık secenekerlerınde bak derım onlara
kosla halı şampuanı cidden çok iyi. test edildi onaylandı :) "elde" yazıyor üstünde.. limon kokulu bir de .. çok memnun kaldım.
1 e 10 olarak su koyuyorsun ve deliler gibi köpürüyor ve o köpük bitmek bilmiyor. köpük söndüğü gibi yeniden köpürt yine dopdolu oluyor. sadece köpük ile daldım ve sonuç şukelaa :)