Çok haklısın,ben teşekkür ederim :)
Printable View
B.Evler MEguiars :) 34/Buçuk :) + Yeşilköy Meguiars Garaj Bora :):)
Tırnak takılan çizik pastaylada geçmez zaten , koruma malzemesi bez çiziklerini kılcak çizikleri nasıl gideriyor işte onu merak ediyorum aşındırmıyorsa?
tavsiye edilen yerler hakkında fiyat bilgisi de verebilir misiniz.
bahsettiğin dolgu özellikli bir ürünse kısa bir süre sonra o ince çizikler tekrar karşına çıkar polish kullanmadan boyadaki sorunlar giderilmez.
yanlış düşünüyorsun boyadaki sorunlar aşındırıcı kullanmadan giderilemez ben maskeleyen ürünle gizlerim dersende kısa süre sonra yine karşına çıkar..
yer,mekan,ilçe,şehir fark etmez AUTO KİNG şubelerinden herhangi birtanesi işinizi görür.
Aşındırmadan Çizikler gitsin Diyen Bir Grup Bulup 2.000 Üye Buluruz :) Ama aşındırmadan Çizik Alan Bir Firma Bulamayız :D Dolguyu Dişçide Yaptırırz:)
bu yüzden heryerde yaptırma derim Kardeşim :) Hani Ben Low Rider Ögür Kadar Vs Bu işi Bilmesemde Kendime göre ciddi şekilde araç üzerine belli başlı kimyasallar uyguluyorum ve şuana kadar kılcal çizikleri aşındırıcık oranı olmayan hiçbir madde almadı alamazda zaten :D ama dersenki gel delik kovaya su doldrualım dolar ama bi zaman sonra tekrar boşalır
Not:
3-4 Güne uygulama fotosunu koyucam özel bir uygulamadan geçircez aracımı hemen hemen 1 sene oldu yapılalı yaptrmadıysan biraz bekle derim benim aracı gör sonra karar ver:D Boya çok ince herkes ne uygulama yapıcaığını bilmez
merak ettim valla saro ne yaptırıcaksın böyle özel falan:) malatyalı usta mı yapıcak yoksa:D
Araç üzerindeki harelenmelerin giderilmesi için boyanın aşındırılmasına gerek yok.
İnce çizik ve harelenmelerin giderilmesi için Meg. cilaları gayet güzel iş görüyor.
Peki Cila boyayı aşındırıyor mu?
Evet iyi araştırmakda fayda var.Belki aşağıdaki link yardımcı olabilir.
http://www.sengunboya.com/boya/megui...onel-grup.html
Sana Ultra-Double Teşekkürler.
harelerin giderilmesi için boyanın aşındırılmasına pek tabii ki gerek var tamir etmek için temiz bir yüzey elde etmek için aşındırıcı şarttır. filler özellikli cilalarla sadece maskeleyebilirsin oda bir süreliğine ama yüzeyi düzeltemezsin. cila boyayı aşındırır mı demişsin bazı sealantlar içeriğindeki bulunan temizleyiciler nedeniyle boyayı aşındırır tabi bunun oranı 10 üzerinden yarım bile değildir. verdiğin linkteki ürünlerinde hepsi aşındırıcıdır ürünlerin üzerindeki çizgiden ne kadar aşındırıcı olduğunu görebilirsin. araştırıp öğrenmek istersen sana çok faydalı linkler gönderebilirim.
tavsiye ettiğin üründe adı üstünde bir polish tir ve doğal olarak aşındırıcıdır.
12 üzerinden 4 aşındırıcılığa sahiptir. linkte detaylı bilgiler mevcut
http://www.meguiarsdirect.com/detail/MEG+POLISH+32
arkadaş inanmış :D
Arkadşlar Son durum Nedir Bulundumu aşındırıcısız Çizik Giderme :) Ona Göre :D boşa alındırımıyım incecik honda boyasını
Sende benim yazdıklarımı okumuyorsun galiba.
Bir PASTA kadar aşındırmaya sebep olmayan 10-3 oranında aşındıran aşağıdaki cila ile harelenmeleri giderdim, sana da tavsiye ederim.
http://www.meguiars.com.tr/product_i...roducts_id=189
Eyvallah.
Sonuç ney bulundumu boyayı aşındırmadan çizik gideren ürün?ÇBS belco iyiymiş bu konuda diyorlar?
birde nehirde bekletilmiş karpuzda hareleri giderip kil etkisi yapıyormuş doğrumu? :D
Arkadaşlar kocaelinde bildiğiniz detaylı temizlik yapan iç-dış var mı?
ben yakındır acıcam ızmıte bı tane :D
bu arada beyler ole katloglara bakrak su na su ped buna bu urun dıe bı gereksız goz kamastıran beyın yoran bısey yok .
o asındırıcılık deıdgnız sey de ole cok cok cok buyuk seyler deıl .
araba yuzeyı 180 mıkronsa 105 atarsan 1 mıkron yanı 12 asındırıcılıgı olan bısey 1 mıkron dolayısıyla cıla dedıgımız sealant ıse 12/4 asındırıclıktan yarım mıkron bıle almaz..okadar kafaya takılcak sey deıl.
madem kafaya takıosunuz arabayı folyo kaplatın olsun bıtsın.
woooowwww yıllardır ben bunu polish die kullanıodum demekki cilaymiş.:icon_tup:
bak kardesım sen asındırmadan cızık alabılıcegın kanısından uzaklas asındır boyan rahatlasın bosver takılma ole seylere.
105-85 / 205-95-82/66-34-26-21-16-nxt sıralam budur
bırıncı sıra once cızıkler ıcın boyanı asındırırsın.
ıkıncı sıra ardından asındırıcının olusturdugu ve asındırcının kapatamadıgı daha kucuk yerler ıcın hare gıderıcı kullanırsın
ucuncu sıra parlatırsın.
Arkadaşım sitedeki açıklama fake mi bir okurmusun?Göndermediğim linki incelemedin galiba.O zaman Meg. yanlış açıklama yazmış, keşke öce sana danışsaydı.
Kalın puntolu yere dikkat edelim mi dostum?
Siteden Alıntı:
Hare izlerini hızla gideren yüksek performanslı bir ciladır. İnce çizikleri çıkaran özel bir karışıma sahiptir. Hızla ve kolaylıkla uygulanır, kolay silinir. Derin bir yeni boya parlaklığı sağlar. Islak bir görünüm oluşturur.
http://www.meguiars.com.tr/product_i...roducts_id=189