face sayfasında diyor ki
Ultimate Wash & Wax Köpüklü Boya Koruyucu Şampuan Ocak ayından itibaren 62 TL yerine sadece 27 TL!
Printable View
face sayfasında diyor ki
Ultimate Wash & Wax Köpüklü Boya Koruyucu Şampuan Ocak ayından itibaren 62 TL yerine sadece 27 TL!
olması gereken fiyatlara satılıyor olması sevindirici
Öyle olcak tabi kanka bu adamlar enayi mi?1.5senedir bu potansiyeli görüyorlarda hadi indirim mi yapalım dediler bir anda..
Tarihi yaklaşaan biticek ürünler ellerinde patlamasın diye çıkartıcaklar ellerinden.
Ürün alıcak olanlar dikkat etsinler patlak mal kalmasın ellerinde sonra..
özgür işte orda ben devreye giricem sen canını sıkma :D ürünleri kontrol etmeden satışını yapmak olmaz bizde ürün geri iadeside var.:icon_tup:
ama ben depoda nxt goremedım.yanı depoda kalan ole aman aman bi malzeme yok.hanı eskı urun olsa bıtınce keserler yenı urun sevkıyatı olursada bıttıkten aylar sonra tekrarı gelır.
valla benim ihtiyacım yok o yüzden sıkıntıda yaşamam ,1sene önce ameriganyadan sağlam stok yapmıştım 1sene daha götürür beni:D
UQD fiyatı da 28 TL olcakmış :)
flaş haber NXT 45
nxt cok ınmemıs ama uqd vs guzel olmus sevdım fıyatları endurance fıyatıda beklıyoruz.
Evet nxt yarı yarıya inmemiş diğerleri gibi ama yinede iyi fiyat..
NXT Generation® All Metal Polish ile aracınızın jantlarında ve diğer bütün metal aksamlarında üstün bir koruma ve parlaklık yakalayın. NXT Generation® All Metal Polish Ocak ayından itibaren 55 TL yerine sadece 21 TL.
sonunda mantıklı seviyelere indi fiyatlar böyle potansiyeli gördükten sonra yapmaları gerekende buydu.
bu indirim sadece ocak ayındamı olucak yoksa bundan sonra hep boylemi olucak bu fiyatlar ? :)
Başladi mi şimdi indirim
nxt,21 ,34 ve bezler ne kadar şimdi
indirim başladıysa alalım hemen
Arkadaşlar hiç meguiars kullanmadim şampuan cila pasta bez falan 100 150 lira ya kadar bişeyler almak istiyrum ne önerirsiniz
kurulama bezi 60 tlydi 20 küsürmü olmuş :D
Facebook da meguiars izmir sayfasında yeni fiyatlar resimlerin altında acıklama olarak yazmıslar fiyatlar gayet uygun :)
Fiyatlarda 1 ocak 2011 den itibaren geçerli olmuş :)